Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok szerelmes lenni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok szerelmes lenni?

Figyelt kérdés

Nem tudok szerelmes lenni, pedig a környezetemben tele vagyok szép lányokkal, és nemcsak h nem vagyok szerelmes, de még ismerkedni se akarok.

Szeretném hogy szerelmes legyek, de nem megy, még az ismerkedés se érdekel. Pedig nem tartanak 'rondának', már többen mondták hogy tetszem nekik, és mégis ez van.....

2015. nov. 13. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem vagy éhes!
2015. nov. 13. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kedves kérdező? :) Szerintem azért nem voltál még szerelmes, mert még nem találtad meg az igazit.
2015. nov. 13. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:

A szerelem lesújt az áldozataira, mint a villám - ezt a Shakespeare drámákban láthatod. Nem tudod akarni. Majd jön. A szerelem nagyobb, mint az ember.

*

Szerelem, szerelem,

Átkozott gyötrelem,

Mért nem virágoztál

Minden fa tetejen?

Minden fa tetejen,

Diófa levelen,

Hogy szakísztott volna,

Minden leány és legény.

Mer' én is szakísztottam,

El is szalasztottam,

Én is szakísztottam,

S el is szalasztottam.

Ej de még szakísztanék,

Ha jóra találnék,

Ha jóra, ha szépre,

Régi szeretőmre.

S, a régi szeretőmér,

Mit nem cselekednék,

Tengerből a vizet,

Kanállal lemerném.

S a tenger fenekéről,

Apró gyöngyöt szednék,

S a régi szeretőmnek,

Gyöngykoszorút kötnék.

2015. nov. 13. 21:08
 4/4 A kérdező kommentje:
persze, hát hogy találnám meg az igazit? mondom hogy tettszem több lánynak is, és a környezetemben van is elég szép lány, de nem ismerkedek velük. ismerkedés nélkül meg nehéz :D
2015. nov. 13. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!