Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember lehet egyszerre két emberbe szerelmes?
Két embert kedvelhetsz, de a szerelem az csak egy embernek szólhat.
Azt írod, az egyiket kezded megkedvelni, akkor hol itt a két szerelem?
Az egyiket kedveled, a másikat szereted, hol itt a szerelem?
Attól hogy szereted, nem biztos h ez szerelem is, legalábbis amit írtál, nem nyilvánvalóak a dolgok.
Kérdésedre válaszolva, szeretni lehet több embert is, kedvelni is, de felem még olyan nem fordult elő hogy egyszerre két emberbe legyek szerelmes, szóval szerintem ilyen nincs.
6-os, a szeretet és a kedvelés sokkal jobb, mint a szerelem!! Ezt jegyezd meg!
Amúgy a kérdésre válaszolva szerintem nem, ugyanis alapjáraton véve az ember 3 évig lehet csak szerelmes, mert a hormonok utána visszaesnek normális szintre. Tehát valószínűleg úgymond "nem tudnak kétfelé figyelni". De lehet, hogy előfordulhat, nem tudom. Ezt neked kell érezni!
Kedves #7-es!
"6-os, a szeretet és a kedvelés sokkal jobb, mint a szerelem!! Ezt jegyezd meg! "
Sajnálom, hogy neked ez a tapasztalatod, de ez nagyon nem így van.
Én fordítva tapasztaltam: A szerelem sokkal jobb, mint a kedvelés vagy a szeret. Ezt jegyezd meg!
Na?
Meggyőződésem, hogy a két vélemény közül nem ez az "abnormális".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!