Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok. Ti mert nm jottok ossze 1 max 2 evvel fiatalabbal? Tobb lent
Felnőtteknél már lehet csak egy szám, de fiatalabb korban nem.
A fiúk köztudottan később érnek, mint a lányok, emlékszem gimis koromra, egyik osztálytársammal sem tudtam volna elképzelni magamat, annyira gyerekek voltak még. A lányok az osztályban szinte kivétel nélkül pár évvel idősebb fiúkkal jártak.
Na például ez az utolsó kommented nem vall valami érett gondolkodásra.
Van az a mondás, hogy "a külső ami megfog, a belső ami megtart", tehát igenis elég fontos a vonzó külső. Vagy te járnál olyan lánnyal, aki külsőre cseppet sem tetszik? Na ugye.
Ha pedig utánaolvasol, akkor láthatod, hogy nem én találtam ki, hogy a fiúk később érnek, hanem ez egy olyan tény, amit a tudományokban is tényként kezelnek. Statisztika.
De te megint szélsőségekben beszélsz. A "bunkó, kihasználós modell" és a "kicsit rondább és kedves, jószívű" között rengeteg átmenet van. Az én párom például nem modell, de nekem nagyon tetszik, és nem bunkó, ha az lenne, nem jöttem volna vele össze.
Nem csak a modellek jönnek be a lányoknak, mint ahogy gondolom, te sem csak modellekkel randiznál. De randiznál-e számodra ronda, de kedves lánnyal? Őszintén? Szerintem nem.
A külső is relatív, lehet, hogy akit te vonzónak találsz, az a haverod szemében bűnronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!