Lányok ti tapasztal férfival veszítenétek el vagy tapasztalatlannal? És fiatalabbal vagy idősebbel? Fiúk ti tapasztal lánnyal veszítenétek el vagy tapasztalatlannal? És fiatalabbal vagy idősebbel?
Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 14:26
1/18 anonim válasza:
nem az számit hogy tapasztalt vagy tapasztalatlan idősebb vagy fiatalabb ha nem az hogy szeressük egymást.
2/18 anonim válasza:
Szerintem minden fiú "érti a dolgát".De azért nálam idősebb fiúval veszíteném el...
3/18 Just Happy 94 válasza:
a lényeg, hogy szerelmes legyek belé, amúgy, idősebb(ne sokkal) és tapasztalatlan.. mert még mindig jobb, hogy ha együtt nevetünk a dolgon, mint az, hogy ő röhög ki engem...
de, lehet, hogy ez csak az én véleményem..=)
Peach
4/18 anonim válasza:
tapasztaltabb de 4és félhónap alatt kapott meg és már lehet azóta nem mondható tapasztaltnak!és már 3éve vagyunk együtt
5/18 anonim válasza:
Rosszul irtam a 4és fél hónap alatt amig várt rám azért nem mondható tapasztaltnak
7/18 anonim válasza:
hát én idősebb fiúval veszítettem el és tapasztalttal, és pont tökéletes volt így.
20/l
8/18 anonim válasza:
idősebb, tapasztaltabb sráccal veszíteném el mindenképp, a tapasztalatlan szóba sem jöhet.
16/L
9/18 anonim válasza:
Mindenképp tapasztaltabbal, akinek lvan elképzelése, hogy mit hogyan, és nem megy el 5 perc alatt. Ha fiú lennék, akkor is tapasztaltabb lányra szavaznék, legalább egyikünknek legyen fogalma a dologról:)
10/18 anonim válasza:
lehetőleg, fiatalabb, és hasonlóan tapasztalatlannal
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!