Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok ti tapasztal férfival...

Lányok ti tapasztal férfival veszítenétek el vagy tapasztalatlannal? És fiatalabbal vagy idősebbel? Fiúk ti tapasztal lánnyal veszítenétek el vagy tapasztalatlannal? És fiatalabbal vagy idősebbel?

Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 14:26
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Azzal a lánnyal, akibe szerelmes vagyok... Az nemérdekel, hogy tapasztalt-e vagy sem. Fiú
2009. dec. 31. 18:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Azzal a fiúval, akibe szerelmes vagyok! De inkább legyen tapasztalatlan, mint egy qrafi!

Lány!

2009. dec. 31. 19:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
18:08 Egek vannak még ilyenek, mint te! Jó tudni.., örülnék egy ilyen férfinak :)
2009. dec. 31. 19:57
 14/18 anonim ***** válasza:

Tapasztalt,idősebb és pont így sikerült.Jó volt :-)

Értette a dolgát (én tuti bénáztam) szóval mindenképp jól sikerült.

18/L

2010. jan. 1. 11:57
 15/18 anonim válasza:

Szerintem az első alkalom "sikeressége" (és aztán a többié!) nem attól függ, hogy ki mennyire tapasztalat, hanem attól, hogy mennyire vagytok szerelmesek, és meg van-e bennetek a másikra figyelés készsége.

Ugyanis lehet az egyik fél irtóra tapasztalt, de ha olyan dolgokat "csinál" mechanikusa, amikkel korábban másoknak már "örömet okozott", attól még nem biztos, hogy az most is "bejön", mert mindenki más és más. Sőt én nőkét tudom magamról, hogy kiszámíthatatlan vagyok, mert az, ami egyszer kifejezetten jól esik, máskor ugyanaz nem... Szóval a tapasztalat még nem biztos, hogy előny.

Mi elsők voltunk egymásnak a férjemmel, és nagyon élveztük egymást kölcsönösen felfedezni, és együtt "bénáztunk is", de ez csak erősítette a kapcsolatunkat, mindig megbeszéltük, hogy mi és hogy sikerült, mi esett jól/rosszul stb, és ebből szépen megtanultunk egymásnak örömet szerezni úgy, ahogy a másiknak a legjobb, és még mindig csak tanulunk és tanulunk, 5. éve... :o)

(bocs ha hosszú lettem)

2010. jan. 1. 15:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. mondjuk én idösebb pasiwal wesztettem el.jóó nem wolt köztünk olyan hü de sok éw.max 3 éw.^^
2010. jan. 1. 21:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Én idősebb,tapasztalt fiúval akarom... 16/L :D
2010. febr. 6. 20:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem igazán számít, ha szeretjük egymást, de ha már választani lehet, akkor egy kicsivel talán idősebb de akár annyi is lehet mint én, és inkább tapasztalatlannal :D
2010. márc. 8. 20:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!