Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-21 év körüli lányok mért csak az idősebb pasik jönnek be? Mért nem járnátok egy 2-3 évvel fiatalabbal?
Mért nem járnátok egy 2-3 évvel fiatalabbal?
Mit kell tennie a fiatalabnak hogy legyen nállad esélye?
Hidd el,hogy járnának :D
Ha nem,akkor az a srác nem elég érett.
például a nálad-ot egy l el írni
amúgy gondolod egy 15 éves csaj járna egy 13 éves fiúval?
illetve egy 17 egy 15 évessel
még én sem jernék 13 éves lánnyal
15/F
Többet nyújtanak az idősebbek.Azért választják őket.
Am sok olyan párt lehet látni ahol a srác fiatalabb volt
Én 20 éves vagyok, így a válaszom a tölem idősebb férfiakra értendő.
Értelmesebbek, sokkal több dologról lehet velük beszélni, mint egy fiatalabbal, mivel már nagyobb élettapasztalatuk van. Felelősségteljesebbek, és valószínűleg már túl vannak a azon, hogy minden 2. nap bulizzon és leigya magát, illetve egy idősebb pasi már cserélgeti olyan sűrűn a barátnőit, mint egy 18 év körüli.
Nálam lenne esélye egy fiatalabbnak is (18 év körülinek), ha komolyan gondol egy kapcsolatot (nyilván nem olyanra gondolok, hogy házasság) és értelmes.
'nállad'= nálad
Egyébként képzelj már el egy 16 éves csajt egy 13 éves sráccal. Nekem ez elég beteges kép.
Egyébként nekem volt olyan, hogy egy fiatalabb srác jött be. 2 év volt köztünk, viszont ő rajta nem lehetett ezt érezni, hogy mennyi idős. Volt akkor 15 kb. és sokáig azt hittem, hogy van vagy 17-18.
Egyébként általában olyanok szoktak bejönni akikkel egy idősek vagyunk. Max. 3-4 évet megyek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!