Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15-21 év körüli lányok mért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-21 év körüli lányok mért csak az idősebb pasik jönnek be? Mért nem járnátok egy 2-3 évvel fiatalabbal?

Figyelt kérdés

Mért nem járnátok egy 2-3 évvel fiatalabbal?

Mit kell tennie a fiatalabnak hogy legyen nállad esélye?

2013. szept. 13. 21:22
 1/10 anonim ***** válasza:

Hidd el,hogy járnának :D

Ha nem,akkor az a srác nem elég érett.

2013. szept. 13. 21:24
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

például a nálad-ot egy l el írni

amúgy gondolod egy 15 éves csaj járna egy 13 éves fiúval?

illetve egy 17 egy 15 évessel

még én sem jernék 13 éves lánnyal

15/F

2013. szept. 13. 21:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Mert a fiatalabb, sőt egykorú sem biztos, hogy megüti a kívánt értelmi szintet. Pár év plusz már kecsegtet annyi lehetőséggel, hogy legyen mire vernie a nyálát.
2013. szept. 13. 21:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de szerinted egy 15 éves lánynak például mit kellene ennie egy 12-13 éves kisfiún?
2013. szept. 13. 21:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Többet nyújtanak az idősebbek.Azért választják őket.

Am sok olyan párt lehet látni ahol a srác fiatalabb volt

2013. szept. 13. 21:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert az idősebb pasik érettebbek,elfogadóbbak,nagyobb szemszögből látják a dolgokat,mint pl. egy általános iskolás kölyök. Velük sokkal komolyabb kapcsolatra lehet számítani,de az igazi szerelemben bizonyára ez a későbbiekben nem fog zavaró lenni,rengeteg olyan pár van,ahol a nő az idősebb.
2013. szept. 13. 21:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Én 20 éves vagyok, így a válaszom a tölem idősebb férfiakra értendő.

Értelmesebbek, sokkal több dologról lehet velük beszélni, mint egy fiatalabbal, mivel már nagyobb élettapasztalatuk van. Felelősségteljesebbek, és valószínűleg már túl vannak a azon, hogy minden 2. nap bulizzon és leigya magát, illetve egy idősebb pasi már cserélgeti olyan sűrűn a barátnőit, mint egy 18 év körüli.

Nálam lenne esélye egy fiatalabbnak is (18 év körülinek), ha komolyan gondol egy kapcsolatot (nyilván nem olyanra gondolok, hogy házasság) és értelmes.

2013. szept. 13. 22:07
 8/10 anonim ***** válasza:
már nem cserélgeti*
2013. szept. 13. 22:08
 9/10 anonim ***** válasza:
23 éves vagyok, a párom 21. Két évvel ezelőtt jöttünk össze, tehát akkor még vonatkozott volna rám is a kérdésed. Mi jól megvagyunk, bár nem tudatosan választottam őt páromnak. Már fülig oda voltam érte meg vissza mire kiderült, hogy ennyivel fiatalabb nálam. Itt ott megmutatkozik a korkülönbség, de szeretjük egymást és ez a lényeg.
2013. szept. 13. 22:26
 10/10 anonim ***** válasza:

'nállad'= nálad

Egyébként képzelj már el egy 16 éves csajt egy 13 éves sráccal. Nekem ez elég beteges kép.

Egyébként nekem volt olyan, hogy egy fiatalabb srác jött be. 2 év volt köztünk, viszont ő rajta nem lehetett ezt érezni, hogy mennyi idős. Volt akkor 15 kb. és sokáig azt hittem, hogy van vagy 17-18.

Egyébként általában olyanok szoktak bejönni akikkel egy idősek vagyunk. Max. 3-4 évet megyek fel.

2013. szept. 13. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!