Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a probléma a csajjal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a probléma a csajjal?

Figyelt kérdés

Nos, a csajjal volt randi, ölelgetés kb. mindig van amikor találkozunk, csók nem volt, mivel megakartam ismerni először az első randin..

Nem rég szakított egy sráccal mielőtt randiztunk, és aztán 2-3 héttel rá kérdeztem tőle hogy lehet-e köztünk kapcsolat stb.. és mondta jobb ha előbb megtudom, hogy nem áll készen rá stb, mint hogy később derülne ki aztán.

A csaj igazából olyan baráti társaságokban érzi jól magát, ezt ő is mondta, hogy barátokkal szeretne inkább időt tölteni, mint hogy kapcsolat.. Még mindig beszélek vele, de nem úgy mint régebben, ti mit szóltok ehhez?

Ha találkozok vele, és jön valami barátja le se szar..

Mit szúrtam el? Egyáltalán megéri utána menni?

2015. dec. 1. 23:26
 1/5 A kérdező kommentje:

A csaj tudja, hogy több csaj is oda van értem, én mondtam neki, hogy ő jobban tetszik stb. de kb. semmi.. :)

Lehet ez a probléma, hogy a többi csaj barátomat komolyan veszi, mint ha akarnék tőlük valamit?

Nem értem.. Amúgy 19/F

2015. dec. 1. 23:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem :O szeritnem hagyd békén :)
2015. dec. 1. 23:29
 3/5 anonim ***** válasza:
hagyd a fenébe! esetleg fél év múlva keresd meg
2015. dec. 1. 23:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Én ha nem írok rá, vagy nem megyek hozzá, akkor nem is ír rám, de néha azért oda jön, de nem úgy mint én hozzá.. Szóval meglát és köszön stb. beszélünk, de én sokszor hozzá megyek..

Miért kell nekem szaladni utána? Nagyon megváltozott , régen nem ilyen volt..

Pedig tudom, és látszik is rajta hogy szeret , mivel ilyet-olyat ígérgetett, amit nem csinálnék egy baráttal pl..

Lehet még is a lány barátaimmal van a gond? Állandóan látja őket stb. ezt ő is megmondta, hogy mennyi lány haverom van stb.. SEGÍTSETEK :)

2015. dec. 1. 23:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Mit ígért? :)
2015. dec. 2. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!