Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki?
Figyelt kérdés
Az van hogy nagyon megszerettem egy lányt lassan 2,5 hónapja beszélünk fb-n és már nagyon szeretnék vele talizni de már 3 szor lemondta azzal a kifogással hogy nem szeret suli utan talizni és hogy téli szünetben találkozzunk.. Én nagyon belezúgtam és hamarabb akarok vele talizni.. Mit írjak neki hogy rávegyem hogy hamarabb talizzunk? Arra már rákérdeztem hogy velem van-e a baja de mondta hogy dehogyis!2015. dec. 1. 22:30
1/3 anonim válasza:
noss :D bird ki a 3 hetet :D és ha tényleg odavagy érte akkor ez nem angy dolog :D
2/3 anonim válasza:
az a rossz hírem, ha ő is annyira odalenne érted ... már rég "taliz"tatok volna , mert az hogy nem szeretek suli után, meg nem szeretek hidegben, meg nem szeretek az utcán, meg nem szeretek világosban ... stb dolgok k/bszott kifogások :D nem jósolok nagy jövőt ennek a sztorinak, mert 2,5 hónap alatt gondolj bele ... ha akarsz akkor találkozol valakivel.. ha nem akkor meg tolom a dátumot .. téli szünetben majd leckéje lesz, meg vendégek jönnek, és legyen inkább január ... kicsit jobban nézd át a dolgokat, hogy valóban kölcsönös-e ez a dolog, vagy csak te szeretnéd annak látni .. :)
3/3 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy értelmesebb csaj, és suli után inkább tanulna, hogy vigye valamire. :)
Amúgy megmondta, hogy téli szünet, ha csak erőlködsz, akkor sose cserkészed be a lompost a valagába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!