Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A fiúnak aki tetszik hétfőn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúnak aki tetszik hétfőn lesz a névnapja. Írjak neki? 13L

Figyelt kérdés
Egy iskolába járunk,ő 9.-es én 8.-os vagyok.Még nem beszélgettünk,de az egyik osztálytársamhoz gyakran odajön beszélgeti(én is ott szoktam lenni).Szoktunk szemezni.Szerintetek írjak neki hétfőn a névnapjára?
2015. nov. 27. 16:15
 1/9 anonim válasza:
Szerintem irj neki annyit hogy boldog névnapot és mögé mondjuk kacsintós szmájlit vagy valami
2015. nov. 27. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem írj rá aztán hogyha visszaír beszélgessetek bármiről.Mielőtt elköszönnétek egymástól írd meg neki hogy "amúgy boldog névnapot".
2015. nov. 27. 16:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat,szerintem írni fogok neki :) ;)
2015. nov. 27. 16:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Írj, maximum beégsz, vagy fel se tűnik neki hogy te is írtál a bőség zavarában.
2015. nov. 27. 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Irj neki ss gesztusnak ertekelni fogja, lehet meg is lepodik, barmi lehet.

Bocsi az ekezetekert.

2015. nov. 27. 17:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Olyan picik vagytok még hogy erre nem lehet mit válaszolni, mivel máshogy jár az agyatok mint egy felnőttnek. Írj neki aztán lesz valami, vagy nem lesz semmi.
2015. nov. 27. 17:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2015. nov. 27. 20:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan irhatsz az idovonalara. Nincs benne semmi olyan,amitol beegnel.
2015. nov. 28. 10:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Az idővonalára írjak vagy privátba?
2015. nov. 28. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!