Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit írjak a lánynak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak a lánynak?

Figyelt kérdés

Van egy lány,akit személyesen nem ismerek,viszont Facebookon láttam róla képeket és nagyon megtetszett.

Ő másik városban lakik és jelenleg nincs barátja. Gondolkozom,hogy ráírok és ha minden klappol és megismertem valamennyire,akkor elhívnám talizni.

Csak éppen nem tudom,mit kellene írni így az elején. Persze köszönni tudok,az addig oké. :D

Köszönöm a válaszokat! Szép estét!

2015. nov. 24. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány evesek vagytok? :)
2015. nov. 24. 22:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Elnézést,az kimaradt.:) A lány 18,én 19.
2015. nov. 24. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés, nekem voltak fix szövegeim de egyikre se jött válasz soha, ha rendes a lány akkor érdemes kedvesen kérdezni, és kifejteni pl: Szia, bocsi hogy csak úgy rádírok ismeretlenül, de szeretnélek megismerni téged ha lenne rá mód :), ha ilyen nagyképű vag flegma vagy ribi a lány akkor valami nagymenőset írj ami nem sablonos, valami oltós szöveg vagy nemtudom, mer ez a kategória sose reagált nekem társkeresőn xd
2015. nov. 24. 23:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Előbbi.:D

Ezt onnan tudom,hogy van egy csaj ismerősöm aki ismeri és ő azt mondta aranyos. :)

Egész jó a szöveg amit írtál!

Ha van valakinek ilyesmi ötlete,annak a válaszát is még szívesen várom.

2015. nov. 24. 23:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ egyébként! :)
2015. nov. 24. 23:36
 6/7 anonim válasza:
100%

Miért nem írod le neki szimplán,amit érzel iránta? Nem kell itt köretet adni a dolgokhoz,csajoknak határozott srác kell.

Az elején csevegj vele,mint akármelyik haveroddal,persze megfelelő témáról és ha már összehangolódtatok akkor jöhetnek az érzések. Viszont haverságot se vidd túlzásba,mert akkor bekerülhetsz az úgynevezett "friend zone"-ba. Persze abból se nehéz kijönni,csak tudni kell hogy.

2015. nov. 25. 16:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Mert először szimplán ismerkedésként akarom elkezdeni,persze biztos gondolhatja,hogy akarok tőle valamit és azért írok rá. Mikor már megismertem valamennyire,akkor mondanám az érzéseket. Igazából nekem elkezdeni a nehéz,utána simán megy minden.
2015. nov. 25. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!