Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak egy lánynak? (többi lent)
A lány 15, én 16 éves vagyok. Ugyanabba az iskolába járunk, de ő az eggyel alattam lévó osztályba. Sajnos már nincs lehetőségem személyesen találkozni vele csak úgy spontán, mivel az évzárón tudatosult bennem, hogy tetszik. Soha nem beszéltem még vele, de ezen szeretnék változtatni, csak nemtudom, mit írjak neki így ismeretlenül. Nemtudom hogyan elkezdeni a beszélgetést, addig világos, hogy "Szia :)" azután már Fogalmam sincs hogyan tovább :/ Igazából egy olyan lehetőségem van, hogy hamarosan lesz a születés napja, amikor feltudom köszönteni, vagy valami, de ezen kívül semmi ötletem nincs sajnos.
Előre is köszönöm a válaszaitokat/segítségeteket :)
Írd neki hogy:
"szia, nagyon szimpatikus vagy nekem és arra gondoltam, hogy megismerkedhetnék ha van hozzá kedved"
Ez után a ha igent mond, akkor sima hétköznapi dolgokról dumáljatok pl hobbi, zene, sport, film, könyv...stb
Légy kedves és kicsit humoros is, azt szeretik a lányok, és kis idő után elkezdhetsz egy-egy bókot beszúrni a beszélgetésbe pl.nagyon szép vagy, aranyos vagy, kedves vagy....stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!