Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit gondoltok a melegekről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok a melegekről?

Figyelt kérdés

2015. nov. 30. 12:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%
Nincs bajom veluk nem itelem el oket sot azokat itelem el akik bantjak oket:Dnekem is van jo par meleg baratom es mind nagyon rendesek.mondjuk azert ne smaroljanak elottem:D
2015. dec. 15. 22:35
 22/25 anonim ***** válasza:
81%
Love is love. :) (leszbikusként is válaszolhatok?)
2015. dec. 16. 10:38
 23/25 Noémi 12 l válasza:
49%
Én nekem egyáltalán nincs bajom a melegekkel és azt is undorítónak tartom ha egy nő egy másik nővel csókolózik és az szexi akkor két férfi miért undorító? 100% -ig olyan dolognak tartom a melegeket mint a hetero-kat. Mert mindegy az ki kihez vonzódik nem ő dönti el legyen az bárki (Hetero vagyok amúgy :) )
2016. jan. 5. 18:12
 24/25 misshutcherson ***** válasza:
74%
Gyerek láthatja,semmi baja sem lesz tole. Nem ebola a homoszexualitás.😏 szegények el vannak itelve,pedig nem ok akartak azok lenni,annak születtek es kesz. A szuleim nem bírják,én pedig orulok,ha latok egyet,mert ok szarnak az ilyen szuklatokoru,elmaradtott homofobokra,mint ez a rakat válaszoló itt
2016. jan. 30. 02:03
 25/25 anonim válasza:
78%

Nincs bajom vele, amíg nem nyalják falják egymást az utcán, hetero pároknál is zavar ha pl. a buszon ott smárolnak előttem 30 cm-re. Kézfogás, átölelés, szájra puszi nem zavar, ilyen is van. Ezt is meg kell tanítanunk a gyermekeinknek, nálunk ez nem tabu téma.

Másik zárt ajtók mögött mindenki azt tesz amit akar ha az nem ütközik törvényekbe, senkinek semmi köze hozzá. A barátaimat meg nem aszerint választom kivel fekszik ágyba éjszaka, mert akkor nekem kellene pszichológushoz fordulnom, mert velem van a baj.

Az elmúlt évtizedekbe sok barátomról kiderült, hogy bi és mindig azokról a kemény, vagány, nőfaló srácokról akikről pont nem gondoltam volna. Mivel tudják a baráti körünkbe, ez engem nem érdekkel, nem ítélek el senkit sokan megnyílnak nekem.

Általában pont a homofob emberkék a gyanúsak, ha valaki tisztában van magával, normális, intelligens akkor neki ez nem téma, nem ítélkezik.

2016. febr. 1. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!