Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a melegekről?
Nincs bajom vele, amíg nem nyalják falják egymást az utcán, hetero pároknál is zavar ha pl. a buszon ott smárolnak előttem 30 cm-re. Kézfogás, átölelés, szájra puszi nem zavar, ilyen is van. Ezt is meg kell tanítanunk a gyermekeinknek, nálunk ez nem tabu téma.
Másik zárt ajtók mögött mindenki azt tesz amit akar ha az nem ütközik törvényekbe, senkinek semmi köze hozzá. A barátaimat meg nem aszerint választom kivel fekszik ágyba éjszaka, mert akkor nekem kellene pszichológushoz fordulnom, mert velem van a baj.
Az elmúlt évtizedekbe sok barátomról kiderült, hogy bi és mindig azokról a kemény, vagány, nőfaló srácokról akikről pont nem gondoltam volna. Mivel tudják a baráti körünkbe, ez engem nem érdekkel, nem ítélek el senkit sokan megnyílnak nekem.
Általában pont a homofob emberkék a gyanúsak, ha valaki tisztában van magával, normális, intelligens akkor neki ez nem téma, nem ítélkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!