Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a melegekről?
Csak a diktatúrákban van olyan, hogy nem lehet valamit csinálni, ha a többség nem szereti. Ha ez kell, irány Uganda, vagy ahova tetszik. Itt még törvény előtti egyenlőség van ilyen szinten, tetszik, vagy nem. A hozzád hasonló homofóbok csupán éretlen gyerekek, akik nem fogadják el, hogy nem körülöttük forog a világ, és nem fog mindenki a te kényedhez-kedvedhez igazodni.
2015. nov. 30. 13:37
Szerintem kérdezd meg az embereket mondjuk az utcán,nem csak a homofób gyerekek mondják azt hogy ezt nem akarja nézni. Az én nagyszüleim,szüleim,környezetemben élők sem szívesen néznek ilyesmit.A te gondolkodásod alapján akkor ami törvénybe van iktatva az szent és sérthetetlen? A törvények is változnak a melegek kiharcolták nagyon sok országban a házasságot stb. De vannak olyan országok ahol kifejezetten tiltják:Dazzal is egyetértesz mert törvénybe van iktatva?
2015. nov. 30. 13:46
Nem, én azt gondolom, hogy a mi törvényeink ilyen téren egyértelműen jobbak, mint Ugandáé, bár rosszabbak, mint mondjuk Svédországé. Továbbra is azt mondom - nem izgat, ha ők nem szeretik nézni, viseljék el. Ez egy modern társadalomban egy normális embertől elvárható. Persze hozhatnánk olyan törvényt is, hogy senki, beállítottságtól függetlenül, ne csókolózhasson vagy fogdoshassa egymást közterületen. Hülyeség lenne, ellenezném, de a maga nemében igazságos lenne, és megfelelne az ilyen diktatórikus hajlamú embereknek is, akik minden téren a saját tetszéseik szerint akarják megszabni az emberek viselkedését.
2015. nov. 30. 13:50
Nincs semmi bajom a melegekkel. A legtöbb ember hozzáállásával van bajom a témával kapcsolatban. Minek ezt ennyire felfújni, hogy valaki meleg?! Na és? Az ő dolga, az ő élete. Legyen átlagtól eltérő az öltözködésük, ha úgy jól érzik magukat. Ők sokkal több megrovást kapnak, nehezebb nekik felvállalni, mint mondjuk valakinek azért "szenvedi", mert meglátja őket. A felvonulásokat megszüntetném. Nem azért, mert melegek így meg úgy, hanem azért, mert pl. a fétisimádók sem szerveznek felvonulásokat. Mindenki izguljon amire, de legyen a magánügye. A nemi identitás nyilván meghatározóbb tényező valakinél, de akkor sem kéne felvonulásokat szervezni. Ez is csak arról szól, hogy az emberek mennyire felfújják ezt a dolgot. Nem csak a melegek, senki sem elítélendő, aki szokatlan dologhoz vonzódik. Senki sem maga választja, ez kialakul. Semmi baj ezekkel a dolgokkal addig, amíg valaki nem árt vele senkinek. (Nem egy meleg pár fog valakinek ártani azzal, hogy smárolnak az utcán...)
17/L
2015. nov. 30. 14:29
15/25 anonim válasza:
Semmi bajom velük, ugyanolyan emberek mint mindenki más.
2015. nov. 30. 14:53
Ami nem tetszik azt nem nézegetem. Ettől nem fogom senkinek megmondani, hogy mit tegyen és mit nem. Én is nehezen viselném, ha nem foghatnám meg a párom kezét az utcán, ha nem ölelhetném meg csak azért mert ez valakinek nem tetszik. Tojok rá, ne nézzen oda.
2015. nov. 30. 15:15
Engem személy szerint nem érdekel, nem foglalkozok másokkal ilyen téren, max ha látok valami ilyesmit elfordulok(már ha hancúroznak vagy ilyesmi), mert maga a látvány biztos nem tetszene. De azért azt se várja el a társadalom, hogy emiatt többnek fogjuk tekinteni őket, felvonulásokat is szerveznek, meg minden ilyesmi, tudom hogy az arról szól, hogy elfogadják őket, de nem kéne a pofánkba tolniuk ilyen szinten szerintem.. Mert pont ettől merül fel az a negatív érzés, hogy nem lehet saját véleményem róluk, hanem hogy fogadjam el őket.. Én el is fogadnám, csak maga a látvány nem jó, és ezt még fokozva negatívvá válik az egész.
2015. nov. 30. 15:36
Nincs problémám a melegekkel. Ha valamelyik barátomról kiderülne,hogy az,nem változna a kapcsolatunk. Viszont megmondom az őszintét nem szeretem nézni,ahogy az utcán smárolnak,mert egészen egyszerűen nem oda való. És ez vonatkozik a hetero párokra. A csókolózást otthonra kellene,illetve olyan helyekre,ahol ketten vannak,nem egy buszon,meg egy téren. Lehet lepontozni,mert nem akarok meleg párokat látni az utcán,de ez egyértelműen nem egészséges,ezt el kell ismernetek. Értem én,hogy liberalizmus meg mit tudom én,de akkor sem jó az,hogy a 3 éves kisgyermekek is ezt látják.
Az arany középutat kellene megtalálni aközött,hogy melegek smárolnak az utcán,és aközött,hogy kinevetik őket.
18F
2015. nov. 30. 17:20
Ne haragudj, már miért ne láthatná a 3 éves kisgyerek? Mi baja lesz tőle? El kell neki mondani, hogy azért csinálják, mert szeretik egymást. Hidd el, minden gyerek elfogadónak születik, ti teszitek őket gátlásokkal, komplexusokkal terhelt fiatal emberekké. Aztán van, aki kigyógyul, van, aki homofób marad.
2015. dec. 1. 08:51
Jó szögezzük le messze túl fiatal vagyok ahoz, hogy határozott véleményt formáljak, de ha én meg látok egy meleg párt, mondjuk nem smárolni, csak szájra puszi ilyesmi, akkor arra gondolok, hogy végre. Végre valaki aki leszarja azt hogy mások mit gondolnak, élvezik az életet kiélik a csodás pillanatokat, és nem azon görcsölnek, úristen mi lesz ha valaki kinevet! Vagy ha rosszat gondol, na és akkor mi van?
Örülök, szeretnék én is olyan lenni mint ők. Le akarom szarni hogy mit gondolnak mások felvállalni ki vagyok én.és tudjátok mit? Ha nyalja falja egymást egy heteró vagy egy meleg pár, és a 3eves kislányom megkérdezi miért azt fogom majd mondani neki, hogy azért mert szeretik egymást! Szeretik és pont. Ennyi az én véleményem a melegekről. 14/lány (nagyon nem akartam ideírni, de mielőtt bárki rámlegyint heteró vagyok, és mégis ez a véleményem )
2015. dec. 5. 12:26
Kapcsolódó kérdések: