Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dorina736 kérdése:
Hogy aludjak ott a baratomnal ugy, hogy anyum ne tudja meg? 13/L
Figyelt kérdés
Multkor megkerdezte a baratom hogy mikor alszok ott nalla en meg nem tudtam mit mondani ra mert tudom hogy anyum nem engedné meg,de nagyon szeretem a barátomat ő most 14 èves és már 3 hónapja eggyütt vagyunk. Szerintetek?
Szex még eszünkbe se jutott,az még tényleg nagyon korai lenne.
2015. nov. 29. 19:34
11/19 anonim válasza:
A baratnos dolog mukodhet,de kotont vigyel (benzinkuton tudsz venni) ,ha esetleg megis kisertesbe esnetek.
12/19 anonim válasza:
Ezzel egy gond van, ha a barátodnál alszol előbb vagy utóbb biztos lesz szex. Hidd el mindketten a pubertás korban vagytok és a hormonok miatt és hát a korotok miatt is nem tudtok tisztán gondolkozni, abban a pillanatban nem fogtok gondolkozni. Aztán jön a baba, még ha 14, 15 vagy 16 leszel az is korai lesz. Hallgass anyukádra, ő az egyetlen, aki nem akar neked rosszat!
13/19 anonim válasza:
Azt mondja 13 éves vagyok nem 8 :'D meg változ ak az idők xd te jó isten te is jó neveltetést kaphatsz 13 évesen ekkora a szád? Nagylánynak érzed magad? Taknyos...
14/19 anonim válasza:
3 hónap az semmi... Én 2 éve vagyok eggyütt barátommal és 1 évet vártam arra h anyu megengedje h ott aludjak nálla pedi mindjárt töltöm a 18 at... Azért gondold át ezt a dolgot
15/19 anonim válasza:
Túl korai. És ahogy előttem is mondták, nagy a valószínűsége, hogy kísértésbe esnétek...és most gondolj bele egy 3 hónapos kapcsolat, aztán szakítanátok...nagy szívfájdalom, nem kell ez még neked, várj még egy kicsit az ott alvással meg egyéb dolgokkal
16/19 NeymarjrLau válasza:
Először tanulj meg írni, aztán aludj ott.
17/19 anonim válasza:
Jajj cicám, még nagyon gyerek vagy. Kistestvérem 14 éves, látom az osztálytársait. Igen, idősebbnek néztek ki a korotoknál, de sokkal éretlenebbek vagytok, mint anno mi voltunk. Jójó, nem általánosítok, bocsi, minden 13 éves kislány érettebb a koránál, tudom. Annyira ráérsz még ezzel, hidd el. Semmi értelme ott aludnod még.
18/19 anonim válasza:
Főleg azért sem, mert hazudni akarsz anyádnak, ki akarod játszani őt. Szerinted ez neki hogy esne? Tudod mennyit tud rombolni ez a kapcsolatotokon? Hiányzik az neked hogy ne bízzon meg benned többé? Gondolkodj, aranyom.
19/19 anonim válasza:
Szerintem korai még,és nem a 13 évedre mondom,hanem a 3 hónapra!!
Én a barátomnál 16 évesen aludtam először és több mint egy éve jártunk! Arról meg szó sem volt hogy anyám nem tudná, hogy van barátom o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!