Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek kapcsolat?
Barátommal lassan 2 éve együtt vagyunk. És nekem anyukám nem engedi hogy együtt aludjunk. Mert a baratom szerint ez igy nem kapcsolat. Én próbáltam csomószor megbeszélni anyával de nem engedi érettségi előtt, max szilveszterkor. Barátom szerint ez szánalmas dolog hogy nemtudok kiállni magamért...pedig én már annyit sirtam emiatt. Nem tud megérteni.
Mit tegyek? Most emiatt érdemes hogy vége legyen a kapcsolatnak? Mert végülis annyit aludhatunk még együtt, csak még nem most...
18/L
Én másfél év után sem aludhattam együtt a barátnőmmel,mert nem engedte az anyukája,mivel elég k**g volt,nem nagyon szeretett engem.
17/F
Hogyha a kapcsolatotok elég erős akkor kibírjátok, ha nem akkor meg egy idő után úgyis adódna valami probléma, ami miatt szétmentek.
Amúgy meg azt csinálni együtt alvás nélkül is lehet, csak találjatok rá időpontot.
A kapcsolat fontos eleme az is, hogy együtt aludtok és minden, ami azzal jár. Persze csak egy idő után, de a ti 2 évetek nagyon hosszú együtt alvás nélkül.
Mi a francot képzelnek az ilyen szülők? Nem értem....De végülis 18 vagy, törvényesen felnőtt, nem kell a szüleid minden szavát követned. Van önálló akaratod és igényed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!