Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálja?
Az egyik évfolyamtársamba tavaly szerelmes voltam, ezt ő is tudta ( azt nem tudom hogy tudja e hogy már nem őt szeretem) Tavaly az osztálykiránduláson beszélgettünk, piszkáltuk egymást, egy panzióban szálltunk meg (6napra, 46gyerek és 5 tanár) és minden ajtón bekopogott, még a tanárokhoz is (engem keresett) és megtalált, majd levette a felsőjét és pózolgatott nekem, de én nem bírtam nézni ezért kimentem a szobából, és jött utánam, majd eltünt.
Szóval nem értettem hogy miért csinálta.
Idén van egy barátnője, de most még többször odajön hozzám beszélgetni, tesiórán szurkol nekem, ha megcsókolja a barátnőjét engem néz (az a fiu, csók előtt és után is).
Ha én és a szüleim megyünk valahová a legtöbbször találkozunk vele és elvörösödik, vigyorog és köszön (úgy hogy szióka, szia cica) és a szüleim azt hiszik hogy járunk, hiába tagadom nem hisznek nekem.
Ma pedig beszélgetett a haverjaival és pont arra mentem el, és azt mondta hogy nekem van a legjobb mellem. (Háttal volt nekem ezért nem látott)
Miért viselkedik így?
A barátnőim szerint tetszek neki, de akkor miért jár mással?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!