Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 15/F Még soha nem ereztem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zubi12345 kérdése:

15/F Még soha nem ereztem ilyet. Folyton csak Ő jar az eszemben. Segitetek?

Figyelt kérdés
Meg soha nem ereztem iylet egyszeruen nem birom kiberni a fejembol ot. Folyton ra gondolok mindeggy mit csinalok folyton beugrik a gyonyoru arca a csodalatos illata. En probalom elhivni ot moziba setalni dumalgatni de nem ad egyenes valaszt. Meg soha nem volt baratnom (igen bem csokoloztam lehet piszkalni) igy nem tudom mit kene tennem. Hiabo bokolok nagyon sok esellyt megragadok h bokoljak de o mindig mondja h nem is szep meg kover mikor szerintem a legszebb lany akit valaha csak lattam. Meg nem beszelunk tul regota en 9.-es vagyok o meg 10.-es tehat o 16 es engem csak baratnak tekint. Szerintetek mit kene csinalnom ?
2015. nov. 25. 09:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez egy fellángolás, majd elmúlik, de azért hívogasd csak, aztán ennyi. Mindig legyél mellette, mutasd ki, hogy érdekel téged. Többet nem tehetsz. :D
2015. nov. 25. 09:50
 2/8 anonim ***** válasza:
"Segitetek" xD
2015. nov. 25. 10:00
 3/8 anonim ***** válasza:
mindeGGY, hiabo, (még az "a" közelében sincs az "o" :D), esellyt :D :DD me, folytatom
2015. nov. 25. 10:02
 4/8 A kérdező kommentje:
En nem csak gellangolasnak erzem
2015. nov. 25. 10:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy megéled életed első szerelmét (még ha viszonzatlan marad is).
2015. nov. 25. 10:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Hat ez igy rohadt jo buli tenyleg XD
2015. nov. 25. 11:10
 7/8 anonim válasza:

hát sajnos mikor a lányok nem adnak egyenes választ, az azért van, mert nem kölcsön az érzelmük irántad, de kedvelnek és ezért nem akarnak megbántani.

Amit tehetsz:

- többet nem bókolsz neki, de kedves,udvarias maradsz továbbra

- elfelejted őt, és lehet hogy akkor észbe kap és hiányozni fogsz neki,

SOKSIKERT !

2015. nov. 25. 12:19
 8/8 anonim ***** válasza:
gellangolas :DDd figyelj már oda BÁZDMEG mit írsz le :DDDD
2015. nov. 25. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!