Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Surgoos. Segitetek nekem? Tobbi lent.
tehat.. az van hogy ugyanugy 14 evesek vagyunk a baratommal es felhoztam a kerdest hogy mikor akar lefekudni velem de persze mindketten szuzek vagyunk meg....
azt valaszolta h majd ha betoltottuk a 18-at...
en azt vartam h minel elobb akarja de nem..ez miert lehet?
ne nezzetek ribinek nem akarok mar most lefekudni vele de fura volt....
mitol lehet hogy ezt valaszolt?
Kérdező!
Hogy miért lehet hogy a srác meg akarja várni a 18. életévét?
Lássuk csak...
A családban ez így szokás, és olyan környezetben, közegben nevelkedett pld. (vallásos nevelésben részesült) ahol fontosnak tartják, hogy csak nagykorúak között létesülhet testi kapcsolat. Aztán lehet egyszerűen csak fél a dologtól. Gondolj csak bele, odamegy hozzá egy lány akit szeret és utal rá, hogy mi lenne ha lefeküdne vele. Hát ha ő még ezen nem gondolkodott el komolyan akkor kicsit hirtelen érte a dolog. Adj neki pár hetet gondolkozni és csak finoman utalj rá, hogy ne érezze azt, hogy azonnal döntenie kellene. Nagyobb eséllyel fogsz olyan választ kapni ami közelebb áll a valósághoz és lehet szimpatikusabb is lesz.
koszonom az eddigi valaszokat..
egyebkent nem vallasos csak egyszeruen visszafogott fiu es en nem tamadtam le a kerdessel hogy most azonnal dugjon meg mert ense most akarnam de mar megbeszeltuk hogyvarjunk addig amig mar legalabb ket eve egyutt leszunk es akkor ujra targyaljuk a temat de mindenesetre johetnek meg valaszok nagyon koszonom elore is ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!