Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit írhatnék egy fiúnak, akit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írhatnék egy fiúnak, akit kb nem ismerek?

Figyelt kérdés
Egyszer láttuk egymást(kicsit idősebb nálam), és nekem nagyon megtetszett. Ő is rám mosolygott stb. Elmondták a nevét és bejelöltem fb-n. Ráírtam, és kiderült, hogy nem emlékszik rám. De nem akarom ezt annyiban hagyni, csak nem tudom, mit ìrhatnék, hogy kezdjem a beszélgetést. (Az előzőnek az volt a vége, hogy 'okkal jelöltem be'.) Esetleg tudnátok valamit tanácsolni?:)
2015. nov. 7. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy hogy van, milyen zenéket hallgat, melyik a kedvenc filmje, sütije, melyik suliba jár, miket szeret csinálni stb. Mondjuk ez kezdésnek jó. :)

Ha meg megkérdezi, hogy honnan ismered, akkor mondd az igazat: egyszer láttad valahol és azt gondoltad, milyen jófejnek tűnik ez a srác, szívesen beszélgetnél vele. Kiderítetted, hogy mi a neve és bejelölted fb-on.

Remélem tudtam segíteni!

2015. nov. 7. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Pl igy

Szia

Nagyon szimpatikusnak tünsz és szeretnélek megismerni. Van kedved beszélgetni?

Enyi ne legyünk már gyerekesek legyen egyenes céltudatos azt kész.

2015. nov. 7. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:
szia, láthattalak itt meg itt?
2015. nov. 7. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!