Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy srácba akit nem ismerek személyesen de képen már láttam és hallottam a hangját is. Mit tegyek?
Nagyon helyes, a hangja meg pont nagyon jó az a mély meg még sorolhatnám mi a jó benne.. Szal annyi h nem ismerem annyira de szerelmes lettem belé. Egy barátomnak a bátyja amúgy, aki most 10.-es én meg 7.-es vagyok. Valami ötlet amivel segíteni tudtok nekem?
Köszönöm azoknak akik nem fognak szidni!
De te is tetszel neki?
Mellesleg én is voltam ilyen helyzetben és találkoztam vele és kiderül hogy élőben teljesen más,folyton magáról beszélt még azt se kérdezte meg hogy vagyok:Dúgyhogy én nagyot csalódtam javaslom hogy beszélj vele meg egy találkozót:)
Én éppen ugyan ebbe a helyzetbe vagyok egy lánnyal és ha tényleg igazán szeret akkor azt fogja tenni mint amit én fogok bárhogy is nézz ki bármi is történjen én szeretem/szeretni fog.
És mindenképp találkozz vele élőben akkor minden kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!