Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon tetszem a fiunak? Miert...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem a fiunak? Miert nem lep?

Figyelt kérdés
Van egy fiu a suliban aki nagyon tetszik es mar csak honapok ota nezzuk egymast mindig talalkozik a tekintetunk.Szerintetek van eselyem nala? Miert nez ha ezen kivul nem lep semmit?

2015. nov. 6. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet csak nem mer közeledni.

Próbálj meg te.

2015. nov. 6. 18:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy en se merek lepni :/
2015. nov. 6. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Jelenleg milyen viszonyba vagy vele, mióta ismered?

Írjál rá facen valamilyen sulival kapcsolatos dolog miatt,majd kezdj el vele másról is beszélni.

És ezáltal szerintem a suliban is elfogtok kezdeni beszélgetni. És onnantól már ha neki is bejössz,ami valószínű könnyen összetudtok jönni.

2015. nov. 6. 19:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Melyik varosban vagy? :D

Am szerintem te csak jelzeseket adj fele, de ne kezdmenyezz. En is szarul vennem, ha a lany kezdemenyezne. Ha bejossz neki, akkor tutira ossze fogja szedni magat. Lehet csak azert nem kezdett meg bele, mert nem adsz neki jelzeseket, es nem tudja h o bejon e neked.

2015. nov. 6. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Én annyit ajánlanák hogyha látod valahol állni vagy nem siet sehova akkor mosolyog rá.Ha el pirul,vagy vissza mosolyog akkor rövid időn belül lépni fog.Vagy csak jelöld be facen ha nem vagy olyan bátor :)
2015. nov. 6. 20:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Mar reg az ismerosom facen :)
2015. nov. 6. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!