Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem ennek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem ennek a fiúnak? Nekem nagyon, tetszik és örülnék neki .

Figyelt kérdés

Tehát amiket eddig észrevettem :

-Kedves velem

Egyszer megmasszírozott

-Egymás mellett ültünk és átkarolt a széken

-Adott csokit csak úgy ( szülinap, névnap semmi nem volt )

-Velem gyengédebben bánik edzésen mint a többi lánnyál, de őket sem öli meg

- Mindig köszön, míg másnak nem mindig

-Mindig mellettem van szinte társaságban

- Megölelt

-Megnevettet

Az egyik barátnőm még régebben azt mondta ezek szerint, hogy tetszem neki, nemrég pedig 2 másik barátnőm is azt mondta.

Szerintetek ? Kérlek , az undok válaszoktól kíméljetek ,Köszi előre is

2015. nov. 1. 14:00
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Valamint , egyszer beszélt edzés előtt valamilyen barátjával, köszöntem nekik, visszaköszöntek, mentem tovább és hallottam h a barátja kérdezte, ez ki a. barátnőd ? Aztán valami olyat mondott hogy jó fej lány :)
2015. nov. 1. 14:08
 2/17 anonim ***** válasza:
Könnyen kehet.
2015. nov. 1. 14:08
 3/17 anonim ***** válasza:
Rajong érted
2015. nov. 1. 14:16
 4/17 A kérdező kommentje:
Gondolod ? Ha köszön akkor mindig mellé mondja a nevem :):) Mit gondolsz ? Nagyon kedves, vicces velem :)
2015. nov. 1. 14:16
 5/17 anonim ***** válasza:
EZ egy gavallér(pont mint én XD), és igen, tetszel neki, úgyhogy ha egyszer odamész hozzá, és megöleled, és visszaölel, akkor TUTI!!!
2015. nov. 1. 14:20
 6/17 A kérdező kommentje:
Csak egyszer volt h megöleltűk egymást de akkor vissza is ölelt :) Meg a csapattal nyáron medencéztűnk és a fiúk löködték bele a lányokat, a barátnőm azt mondta, hogy azt hallotta h azt mondta h én az,, övé " vagyok :-O
2015. nov. 1. 14:27
 7/17 A kérdező kommentje:

Jöhetnek még kommentek :) Eléggé bizonytalan vagyok, nem tudom miéért

Sztem csak pénteken találkozunk de nem merem csak úgy megölelni :-O

2015. nov. 1. 14:40
 8/17 anonim ***** válasza:

Amikor találkozol vele, állj oda elé, és köszönésképpen öleld meg, aztán simán félre hívhatod beszélgetni. Kérdezd meg tőle amit kb itt leírtál.

Mondd azt, hogy érzékeltem, hogy tök kedves vagy velem, meg minden, és ha tényleg tetszel neki, akkor ő is mondani fogja :)

Sok sikert, ne legyél rámenős, de adj neki jelet :)

2015. nov. 1. 15:03
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszi :) Csak edzésen beszélűnk máshol neem, az baj ? Meg verseny stb....

Nem tudom elhívni beszélni mert sokan vagyunk és kicsi a terem, és a barátaival van általában, de jóba vagyunk így fiúk - lányok :):) Izgulok :):) Írjatok még :)

2015. nov. 1. 15:09
 10/17 anonim ***** válasza:
szexelne veled az biztos, megnyugodhatsz :D
2015. nov. 1. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!