Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Figyelt kérdés
van egy fiú akivel jó barátok vagyunk és kíváncsi vagyok tetszhetek e neki.
1.Szóval heti 1-szer szoktunk találkozni,és videójátékozni,eddig ő döntött arról,hogy mit játsszunk,most ezt átadta nekem.
2.Egyszer(najó vagy 10-szer) alsóban szerelmet vallottam neki az egész osztály előtt,majd azt mondta a suliban hozzáse szóljak,most meg beszélgetést kezdeményez hetente többször.
3.Mi évfolyamunk tartja az október 23.-ai megemlékezést,a végén amikor 3 sorban állunk ő áll mellettem és mindenki előre nézve énekelő egyenesen felém fordítja a fejétés néz.
4.Amikor irodalom óra volt hozzám és a barátnőmhöz jött ide a színötös,osztály 1.csajszi helyett.
Szerintetek?
2015. okt. 21. 15:37
2/9 anonim válasza:
What a fuck?
OK. So it'l be a muding bitch.
3/9 A kérdező kommentje:
13 vagyok
2015. okt. 21. 15:47
4/9 anonim válasza:
OK. Sir.
It'l be a fuck yourself. Please
5/9 A kérdező kommentje:
légyszi küldjön valaki egy Értelmes MAGYAR választ!
2015. okt. 21. 16:06
7/9 anonim válasza:
Meg jo hogy... Ertelmezd a jeleket... Egyértelműen más vagy szamara
8/9 A kérdező kommentje:
akkor igen??
2015. okt. 21. 16:23
9/9 anonim válasza:
Batoritsd, azaz beszelgess vele sokat, erintsd meg fizikailag stb. Szerintem igen, de ezt ő jobban tudja.Ha be jössz neki, akkor elmondja neked és randira is elhiv. De ne te kezdemenyezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!