Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályomban, aki tetszik. Nem csak külsőre, de belsőre is megfogott, mert egy okos és udvarias fiú. Amikor találkozunk, mindig kedvesen köszön, néha még a nevem is hozzáteszi. Egy ideig együtt ültünk, de aztán váratlanul az egyik haverja mellé ült. Most nem tudom mi van. Gyakran piszkál, cseszeget valamivel szünetekben, de ennek ellenére nagyon jól kijövünk. Vannak komoly beszélgetéseink és sokszor segítek neki. Nem tartom magam szépnek, ezért nem hiszem, hogy tetszenék is akárkinek. Iskolán kívül is elvagyunk, tehát ezt nem értem.A barátai sokszor idegesítenek minket, hogy szerelmesek vagyunk meg minden, és mind ketten kikészülünk ilyenkor.Meg egyszer egy eseményre elhívott párnak.Valaki tapasztaltabb tud segíteni? Akkor tetszhetek neki? Vagy nem?

14/L

2015. okt. 15. 20:42
 1/7 anonim válasza:

##

szerintem ő sem tudja, azért reagál ennyire vegyesen.

mitől nem vagy szép?

25f

2015. okt. 15. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Megtörténhet hogy tetszel neki csak ezt nagyo gyerekesen mutatja ki. Amúgy nem ajánlom hogy osztálytársal jöjj össze nem lesz jó vége
2015. okt. 15. 21:04
 3/7 anonim válasza:

hasonló helyzetben vagyok már 2 éve :/

Csak akkor érdemes osztálytárssal kezdeni, ha biztosan együtt is maradtok.

Tetszel neki szerintem, csak annyira gyerek még, hogy nem meri kimondani / bevallani magának.

2015. okt. 15. 21:17
 4/7 A kérdező kommentje:

Most vagyunk 8.-osok. Lehet gyerekesen mutatja ki, mert nlunk fiúk közül mindenki ilyen gyerekes.

1. KÉRDEZŐ

Valójában azért mert nem vagyok magammal valami elégedett.

2015. okt. 15. 21:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok!
2015. okt. 16. 07:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Ho 8.-os vagy és nem ugyanabba az iskolába készültök, akkor kezdeményezhetsz te is, úgyis csak 1 évet kell kibirna ha szakítottok vagy elutasítja
2015. okt. 16. 20:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék kezdeményezni, mivel nálunk ez nem szokás. Falusi vagyok és kevesen vagyunk. Volt már olyan hogy lány kezdeményezett és az lett a vége, hogy rajta röhögtek évekig tehát nem hiszem, hogy jó ötlet. De azért köszönöm
2015. okt. 17. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!