Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Van egy fiú az osztályomban, aki tetszik. Nem csak külsőre, de belsőre is megfogott, mert egy okos és udvarias fiú. Amikor találkozunk, mindig kedvesen köszön, néha még a nevem is hozzáteszi. Egy ideig együtt ültünk, de aztán váratlanul az egyik haverja mellé ült. Most nem tudom mi van. Gyakran piszkál, cseszeget valamivel szünetekben, de ennek ellenére nagyon jól kijövünk. Vannak komoly beszélgetéseink és sokszor segítek neki. Nem tartom magam szépnek, ezért nem hiszem, hogy tetszenék is akárkinek. Iskolán kívül is elvagyunk, tehát ezt nem értem.A barátai sokszor idegesítenek minket, hogy szerelmesek vagyunk meg minden, és mind ketten kikészülünk ilyenkor.Meg egyszer egy eseményre elhívott párnak.Valaki tapasztaltabb tud segíteni? Akkor tetszhetek neki? Vagy nem?
14/L
##
szerintem ő sem tudja, azért reagál ennyire vegyesen.
mitől nem vagy szép?
25f
hasonló helyzetben vagyok már 2 éve :/
Csak akkor érdemes osztálytárssal kezdeni, ha biztosan együtt is maradtok.
Tetszel neki szerintem, csak annyira gyerek még, hogy nem meri kimondani / bevallani magának.
Most vagyunk 8.-osok. Lehet gyerekesen mutatja ki, mert nlunk fiúk közül mindenki ilyen gyerekes.
1. KÉRDEZŐ
Valójában azért mert nem vagyok magammal valami elégedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!