Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú, akivel egy suliba járunk, ő két évvel nagyobb nálam.Igazából tavaly év elején figyeltem fel rá, amikor elkezdtünk együtt járni egy szakkörre.Ott is, meg a folyosón is szemeztünk néha, de köszönni soha, mintha nem jönne ki hang a torkomon.:)

Ha találkozunk mosolyog, az apukája rendelőjébe járok fül-orr-gégészetre, és mindig mosolyog.:)

Tavaly, amikor ballagtak találkoztunk az igazgatóiba(ő ugye énekelt, én pedig elkérezkedni mentem) és addig mintha az élethez se lenne kedve, de amikor meglátott, elmosolyodott.:)

Csak annyi a baj, hogy eközben volt barátnője.:( De azóta már szakítottak.

Három barátnőm is azon a véleményen van, hogy tetszek neki, de ...

A nyári vakációba csak egy rendezvényen találkoztunk.Egyszer messziről láttam és mosolygott, aztán a piros lámpánnál.Ő az egyik oldalt, én a másik oldalt.:)De sajnos a barátnőm elhúzott, mert tudott egy rövidebb utat.

A vakációban próbáltam elfelejteni, ami sikerült is, de aztán megláttam...:)

Ennyi volt az én láv sztorim:) Előlre is köszönöm a válaszokat.

13/l

2015. okt. 12. 19:00
 1/3 anonim válasza:

Ha érdekel akkor ne probáld meg elfelejteni biztos tetszel neki menj oda beszélgess vele csak bátran lazán.

Eröltesd meg magad köszönj neki utánna már sokkal könnyebb lesz

2015. okt. 12. 19:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Igazából teljesen más a batáti társaságunk és az épület két különböző szegletébe van az osztályunk.Meg hát idéntől ő már nem jár szakköre.

Én bátor akarok lenni, csak hát mindig van ott még valaki vele és nem akarok nyomulni.

Attól félek a leginkább, hogy teljesen más lesz, miután megismerem.Volt már rá példa, hogy egy fiút megismertem, aztán teljesen megváltozott, amikor járni kezdtünk.Nagyon érzelgős volt, és folyto csak velem volt.2 perc nyugtom se volt.Két napig alig ettem.Aztán tisztáztuk, ő végig hazudta az eg3sz, 6 napos kapcsolatot, és most én vagyok szarban.:(

2015. okt. 12. 21:49
 3/3 anonim válasza:
Minden esetre probáld meg veszteni valod nincs ha érdekel közeledj hozzá
2015. okt. 31. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!