Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem, de már késő....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem, de már késő. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok. Az egyik osztálytársam nem is olyan régen bevallotta, hogy milyen érzéseket táplál irántam. Egészen 3. kotunkban keltettem fel az érdeklődését és utána belém szeretett. Én akkor visszautasítottam. Nevetségesnek találtam és nem vonzódtam hozzá. Volt egy fontos mondata: Ha most nem akkor soha sem. Csak nevettem rajta mert úgy gondoltam hogy úgy sem beszél komolyan.

Körülbelül másfél hónapja mindig őt kerestem a szememmel, hiányzott ha nem volt ott és késztetést éreztem hogy megöleljem. De ellenálltam. Két hete arra jutottam hogy megpróbálnám vele. De már késő volt. Elmondtam az egyik barátnőmnek a tervemet amire szomorúan közölte hogy már nem szeret engem.

Ez lehetséges?

Megéri futni utána?

(Jó ha tudjátok, hogy érettebbek vagyunk a korunknál)

2015. nov. 3. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább szánalmasabbak vagytok a korotoknál.
2015. nov. 3. 16:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezzel nagyon sokat segítettél :)
2015. nov. 3. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Beszelgetni meg szoktatok?:)
2015. nov. 3. 17:10
 4/5 A kérdező kommentje:
#3-as: Igen, szoktunk. :)
2015. nov. 3. 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha beszélsz vele, akkor nem értem miért közvetett információra alapozod ezt az egészet. Ha nehéz lenne oda terelni a kérdést, amikor beszélsz vele néz bele a szemébe és ha a pupillája kitágul akkor vonzódik hozzád. DE ez sem garancia hogy akar is tőled többet azok után hogy visszautasítás után még ki is nevetted.....
2015. dec. 23. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!