Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tennem kéne valamit? Többi lent!
Van egy fiu,akivel kiskorunk ota legjobb baratok vagyunk . Egyutt nottunk fel.(csaladjaink baratok) .
Mar kicsinek is ,de ugye az evek mulasaval kialakult koztunk a szerelem is ...ami nekunk meg a kornyezetunknek is teljesen normalis volt.De kb semmi sem valtozott a kapcsolatunkban.
Egy gimiben tanulunk,de nagyon sok orank egyutt van es nagyon sok orank kulon...van egy lany ,akivel egyutt jar szinten sok mindenre es mondtak nekem mar sokan ,hogy figyelnem kene ra,mert nagyon "nyomul" a fiuval(a fiuval:D furcsa ezt igy irni..)
En megkerdeztem ugye a fiut es megmondta nevetve h igen ,de nagyon nem erdekli
Nos en ezzel le is tudtam ,mert most miert kene idegesnek lennem ? Erre most nem hagy kb az osszes baratom h megkene mondanom a lanynak h fejezze be ...es most nem tudom mit kene h csinaljak..mert ugye en nem tudom miket csinal a lany ,hogy mindenki mondja nekem..
Egyebkent 17 évesek vagyunk
Köszönöm a válaszodat:)
Hát ,ha rászolnék a lányra,akkor szerintem csak nevetne a barátom:D
a barátaim a "becsületemet " féltik..de nagyon örülök,hogy te is így látod ezt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!