Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Most tetszem neki vagy nem?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akinek a legjobb barátnője mondta, h bejövök neki. Mármint a lánynak. Viszont én nem értem az egész helyzetet. A lánynak volt egy időszaka amikor nagyon kedves volt velem, meg ölelgetett, vállamra hajtotta a fejét, viszont ebből nem derült ki számomra egyértelműen, h akar vmit vagy csak úgy ölelget. Viszont mostanában, h megtudtam ezt az infót, már épp, h köszönő viszonyban vagyunk és ennyi. Ilyenkor neki nem kéne kimutatnia, h bejövök neki, vagy én tudom rosszul? Hogyan kéne kezelnem a helyzetet? Előre is köszönöm a válaszokat! 16/f2015. szept. 26. 08:34
1/3 anonim válasza:
Minden lány bonyolult. Én is az bagyok, és velem is volt ilyen, nem mertem elmondani a fiúnak, hogy tetszik, mindig megöleltük egymást, meg puszit is adtunk egymásnak, majd eg idő után alig köszöntünk. Nos ha a lány barátnője ezt mondta, és jó barátnők akkor biztos nem hazudik. Szerintem, ha tetszik neked próbálkozz nála. Nincs veszteni valód. Sok szerencsét 15/L
2/3 anonim válasza:
1. hozzászóló! Miért kell mindig kavarni ilyenkor meg a legtöbb esetben is? Nekem van jó néhány lány haverom és szoktak nekem beszélni a pasi ügyükről. És mindig oda lyukadok ki mindegyikükkel, hogy hoppá, mégis csak tökre mást kell csinálni, mert úgy érzi, hogy bejön a srácnak. És a legtöbbször ilyenkor próbálnák eltaszítani maguktól. Mégis miért?
3/3 anonim válasza:
2. válaszoló : szerintem azért hogy kitart-e mellette teszteli hogy ,,harcolna-e" érte
Ez az én elméletem ja és lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!