Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ékszerteknős kérdése:
Ez most mit jelent?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik,és ismerősök vagyunk facebookon. Nem olyan régen elkezdett követni instagramon. Ma ráírtam:
Én: Szia
Ő: Szia bocsi filmet nézek (szomorú smiley,elpirulós smiley)
Én: Okés semmi gond. (Szerettem volna még ideírni,hogy bocs vagy valami,de közbem írt)
Ő: Szia (sírva nevető smiley + egy puszis szívecskés smiley)
Még sosem találkoztunk,de tetszik. De ez a szivespuszis smiley mit jelenthet?
2015. okt. 26. 20:31
1/7 anonim válasza:
mit jelent az, hogy szivespuszis? :O
2/7 anonim válasza:
Azt,hogy tényleg nem ért rá,de ezek szerint érdeklődik irántad.Oké,szmájlik terén kissé elragadtatta magát,de nézd el neki. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Ilyen: 😘
2015. okt. 26. 20:34
4/7 anonim válasza:
Ha érdekelnéd akkor nem lenne fontosabb neki a film, tehát közömbös vagy számára. Logikus nem? Egy vagy a sok közül.
6/7 k.mefisto1 válasza:
Nem akarlak elkeseríteni csak azt írom le amit én gondolok nem feltétlenül az igazságág de szerintem az semmit nem jelent ha smileyeket ír az interneten nem feltétlen sőt álltalában nem azt írja az ember amit gondol hanem amit ő jobbnak tart. Lehet hogy tényleg tetszel neki de akkor nem akarja elmondani? Ez olyan mintha rád egy T-rexes smileyt írtam volna és ezért én T-rex vok?! De tényleg nem biztos hogy igazam van lehet hogy csak félénk vagy nem tudom. Hány évesek vagytok?
7/7 A kérdező kommentje:
15
2015. okt. 27. 12:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!