Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehetne tenni? (Bővebben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne tenni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Két éve ismertem meg egy lányt az első fél év nagyon jó volt vele mindketten szerettuk egymast minden jó volt aztan kezdett elromlani minden a beteges féltékenységei miatt eleinte nemfoglalkoztam fel sot orultem is neki mert ha valaki féltékeny az aztjelenti hogy szeret bár ő letagadta azt is hogy féltékeny lenne... Érettségi előtt voltam ebben az időszakban tehat alapból stresszes voltam emiatt. Folyamatosan minden egyes nap megvádolt hogy az osztálytársaimmal vagyok egyutt felteny volt rájuk illetve ha facebookon belájkoltak az egy megcsalással volt egyenlő nálla... Hallottam mar azelőtt is ilyen beteges féltékeny lányokról de nemhittem hogy tenyleg ennyire durva. Undorito embernek nevezett hogy en ilyet muvelek ami persze nemvolt igaz mert nemműveltem semmi ilyesmit nemis lett volna hozzá időm még ha akartam is volna ilyet de én nemilyen embertipus vagyok. Tanulni sokszor eljártam egy egyetemre mert otthon nemtudtam tanulni... Ő azthitte hogy randizok természetesen, ezért váratlan idopontokban meglátogatott de egyszer sem voltam senkivel így miutan ez elég sokszor előfordult bekellett látnia hogy en tanulni jarok oda nempedig randizni.. Érettségi elott mit is csinálna az ember... Aztan mivel bekellett látnia hogy nemrandizok hanem tanulok kitalálta hogy én odamegyek bamulni a csajokat sőt ugyfogalmazott "lesni" jarok oda... Én állíthattam hogy nemazért hanem hogy tanuljak ő nemhitte el... Aztan voltak kulonbozo tortenetek hogy ő látott az utcán egy másik lánnyal meg hogy az anyukája látott engem egy másik lánnyal.. Megkérdeztem hat miert nem ment oda hogy kiderítse tényleg én vagyok e az... Nemkaptam rá választ illetve csak annyit ha maskor lat lefog fotozni. Így telt el kb fél év tehat sokat veszekedtunk aztan megis osszejottunk aztan megint szakitas és összejövetel es igy tovabb... Aztan kovetkezett az hogy neki van valami ismerőse aki prostituált (na itt nagyot néztem de gondoltam ha az ő ismerőse akkor biztos normális...) . Tehát ennek a prostituáltnak vannak kuncsaftjai akik e-mail formájában beszélik meg vele amit megszoktak beszélni egy prostituáltal ezt nemtudom milyen úton módon de a barátnőm is megnézegette és ez után azt kezdte mondani hogy én irok ennek a nőszemélynek gyakorlatilag bárki írt neki azt rámfogta hogy énvagyok de ez túl unalmas volt egy idő után így kiválasztott egy embert aztkezdte el mondani hogy az énvagyok (mert állítólag ugyanúgy ír mint én, tehát ugyanúgy fogalmaz vagymi), ez után "fantomnak" nevezett meg ilyesmi gunyos megjegyzéseket tett... Mondtam neki akkor bizonyítsuk be hogy nemén vagyok. Tehat a barátnőm valahogy bejelentkezett annak a prostitualt ismerosenek a e-mailjébe, és amikor írt ez az ember akkor találkoztunk es lathatta hogy én nemirok senkinek. Ezután se hitte el aztmondta lehet egy barátom ír addig amíg én nemírok... Ezt még eljátszottuk egy párszor de egyszer se hitte el valamiért ezért ezt a mai napig is megkapom hogy énvagyok a "fantom". Lassan leérettségiztem gondoltam akkor rendben lessz minden tobb időm lessz erre koncentrálni azthittem jobb lessz minden de nemígy lett sőt sokkal rosszabb lett minden. Letöröltem magam facerol megszakitottam minden baratommal a kapcsolatot egyetlen barátom se maradt egyuedul csak a barátnőmmel voltam ez egy darabig rendben volt egy ideig nemvolt veszekedes ugy tunt javul a helyzet... Aztan minden nagyon rosszra fordult ujra elotortek a féltékenységei és újra minden egyes nap azvolt a téma hogy aznap kivel csaltam meg... Ez már nagyon messzire ment ez a történet, tehát én úgydontottem itt nemlessz megoldás végleg szakitani kell amit megis tettem lekellett tiltsam a telefonszámáit illetve csináltam ezelőtt egy másik facet ahol csak vele beszélgettem es innen is letiltottam. Azthittem nem ír es megértette hogy vége mert eltelt egy het ket het es sehol nemírt legalábbis nemlattam hogy írt volna... Ahogy észrevette hogy letiltottam a számát új telefonszámot csináltatott illetve még volt egy twitterem arra is csinált egy regisztrációt és kesőbb kiderult hogy ő minden egyes nap írt nekem minden egyes nap csak en nemkaptam meg ezeket az üzeneteket ahogy telefonszamot cserélt újra mindennap megkaptam az üzeneteit félelmetes volt hogy ő minden nap irt nekem de nemis aztirta hogy fogadjam vissza vagy valami eggyaltalan nem, inkabb leirta a sajat napjat mitcsinalt aznap egy darabig figyelgettem ezeket aztán visszaírtam, amit mar tudok hiba volt de még mindig volt kötődés iránta ezért elkezdodott minden újra... Egy darabig megint minden rendben volt de aztan megint kezdodott elorol... ez mar nyar vege fele volt tehát 2015 nyarának vége felé.. Próbáltam megértetni magmammal is meg vele is hogy nekünk nincs jövőnk hagyjuk egymást ő is belátta hogy nemmegy ez a dolog tonkretesszuk egymást... Én szeptembertol jelentkeztem egy képzesre (egyetem elott elszerettem volna végezni.. De ez nemlényeg) amire a baratnom is jelentkezett mert elmondtam neki en hulye hogy megyek erre a kepzesre mielott meg megbeszeltuk volna hogy semmi dolgunk egymassal... Baratnomet teljesen mas erdekli ez egy kémia irányultságú képzés. Ezt nemvette figyelembe és nyilván azért jelentkezett hogy velem akkor találkozhat minden nap. Gondoltam ez nagyon nagy akadály lessz a számomra ezért próbáltam mindenféle féltékenységi dolgait kikerulni egyszeruen nembeszéltem vele ha féltékenykedett mivel nagyon sokat féltékenykedett természetesen az új osztálytársaim miatt... A minap megint elkezdett féltékenykedni folyamatosan kérdezi minden nap hogy kivel randizok csinaltam egy facet hogy tudjam tartani a kapcsolatot a tobbiekkel mert sok anyagot raknak fel a csoportba facera amelyekre szuksegem van. Na hat arra is azthiszi biztos azért hogy "lessem" a csajokat azert csinaltam.... Es nemtudom mi lehetne a megoldás lehetséges bebizonyítani egy lánynak hogy nemcsaltam meg soha? Van ilyen? Mar megeskudtem neki beszéltem vele szépen is csúnyán is de nemtalálok megoldast... Mi lehetne a megoldás? Ha ujra letiltom mindenhonnan akkor megint talál rá utat hogy beszéljen velem és bennem még van kotodes iranta így vagyok olyan hulye es kibekulok vele es megint beszallok a mokuskerekbe..

2015. okt. 23. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
ijajjjj te, hát ki fogja ezt szerinted végig olvasni more?
2015. okt. 23. 21:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy kicsit hosszú lett 😃
2015. okt. 23. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
én végig olvastam és én azt mondom hogy ne hagyd ott mert nagyon kötődik hozzád és te is hozzá!! Sok kitartást!
2015. okt. 23. 22:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Hat nemtudom volt mar olyan hogy olyan ideges lettem hogy ver folyt az orromból 😃
2015. okt. 23. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!