Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit érezhet? Kérlek minél többen írjatok!
Sziasztok :)
Van egy fiú a gimiben(ő 10.es és 9.es) és elég sokat beszélgettünk facebookon,egyszer el is hívott randira,de sajnos nem mentem el(a mai napig bánom-.-). Élőben soha nem beszéltünk. A randi több mint egy hónapja lett volna. Azóta amikor meglát bámul,és láttam rajta hogy tetszem neki,de rosszul esett,hogy nemm mentem el a randira. Egyszer feltűnően visszabámultam,konkrétan 5 másodpercig olyan mélyen néztünk egymás szemébe,hogy majdnem pofára estem a lépcsőn :D de aztán amikor elmentünk egymás mellett,elkapta a tekintetét,mert odaért egy barátnőm hozzám. Elég sokszor írtam neki,hogy mi újság vele,és olyankor nagyon szívesen beszélt velem,kedves volt és dicsérgetett. De élőben semmi:( nemrég volt az iskolában gólyabál,ahol fellépett. Végignézett a diákokon(mármint az egész közönségen) de ezután csak rám nézett...és olyan mélyen a szemembe. Azt gondoltam hogy utána még beszélgetünk,de el kellett mennem:((gondolom ez is rosszul esett neki. Megértem,nekem is. Olyan jó volt az a 10 perc szemezés:3 Este amikor hazaértem,írtam neki,hogy mennyire jó volt,de csak néhány szavas válaszokat adott,el se köszönt. Ennyire megsértődött volna? Suliban meg ugyanúgy bámul!! Mi legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!