Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Érezhet valamit, tetszek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezhet valamit, tetszek neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki tetszik! Szinte egész nap néz meg minden, de ha ránézek elkapja a tekintetét. Nemrég voltunk egy buliba, ahol kerestünk valakit, és akkor megfogta a kezemet és lekezdett kihúzni a tömegből,d e közben meg rákulcsolta az ujjait az enyémre. Táncoltam vele, aztán egy másik fiúval. Akkor amikor meglátta h táncolok a sráccal kiment, elkezdett 3 lányra nyomulni, akiket ismerek, de közbe figyelte h nézem-e őket. Táncoltam az egyik haverjával, és amikor meglátta elkapott egy csajt és elkezdett vele táncolni.

Azóta (hétvége), besértődött, ahol é voltam onnan elment. Ma viszont maikor odaadtam neki a füzetét, akkor megfogta a kezem, amikor vette el a füzetet.

És még azóta is mindig néz, amikor ránézek akkor mint mondtam vagy elkapja a tekintetét, vagy elkezd vigyorogni.

szerintetek tetszek neki?

Előre is köszi a válaszokat :)

2015. szept. 29. 18:19
 1/3 anonim válasza:
tetszel neki :)
2015. szept. 29. 18:25
 2/3 A kérdező kommentje:

Meg amúgy van egy csaj akivel táncolt a buliba. A csaj azóta folyton ott kelleti magát előtte, de asrác leszarja, amikor a csaj beszélt hozzá, akkor is rám nézett.

#1 akkor remélem lesz annyira pasi, h odajöjjön és elmondja :D

2015. szept. 29. 18:28
 3/3 anonim válasza:
várd meg hogy ő jöjjön hozzad ne te mennyél :D
2015. szept. 29. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!