Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki, de nem vallja be! Mit csináljak? TÖBBI LENT!
Figyelt kérdés
Szóval,ott kezdeném,hogy van egy fiú akit elég régóta ismerek,és decemberbe lesz egy éve,hogy szerelmes vagyok belé!Suliba az egyik közös haverunk és ő ott mentek el mellettünk a közös haverja mondta h Dani(így hívják a fiút) szerelmes belém.Dani semmit sem mondott,de elpirult.Sokan mondták,hogy szere4lmes belém és ezt én is észrevettem,de hogy szedjem rá,hogy vallja be? :/
13/L a fiú pedig 13/F
A válaszokat előre is köszönöm!
2015. szept. 29. 13:04
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem szerelmes beléd, mert akkor már elmondta volna.
2/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy szerelmes beléd, a fiúk szokták ezzel cukkolni egymást, lehet, hogy csak zavarba akarták hozni szivatásból, és pont te jöttél arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!