Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek neki?
Figyelt kérdés
Szóval ,egyszer lent voltunk a barátnőmmel a városban és találkoztunk az egyik barátjával akivel volt egy másik fiú. Nevezzük most Pistinek. Aznap este ír a barátnőm , hogy Pisti elkérte tőle Facebookon a telefonszámomat ( nekem nincs Facebookom) és még akkor rám is írt . Azóta csak párszor beszéltünk ,de a városban mindig összefutunk,de akkor is mindig a barátnőmmel vagyok vele . Néha cukkol de egyébként tök aranyos velem, néha úgy látom mintha szeretne közeledni felém . Én egyébként 13 éves vagyok , ő most lett14. Tetszhetek neki? Szerintetek lehívjam sétálni , vagy várjak amíg ő nem hív le ?2015. szept. 21. 19:59
1/2 anonim válasza:
Jóég, még jó, hogy tetszel neki, ha elkérte a számod. Szerintem beszéld meg a barátnőddel, hogy ha a legközelebb a városban vagytok és feltűnik a srác, akkor hagyjon magatokra benneteket. Találjon ki valamit, hogy sürgős dolga akadt valahol máshol, az se baj ha átlátszó. Sok sikert az ismerkedéshez. Ha nagyon nem bírsz várni erre, akkor hívd el amúgy, nem jó dolog vágyakozni kielégülés nélkül. Na, ez most félreérthtő lett, mindenesetre értse félre, aki szeretné. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben , nagyon köszönöm , most adtál egy kis bátorságot . Valójában nekem is tetszik a fiú , először még magamnak sem mertem bevallani , aztán egyre többször gondoltam rá. Még a barátnőm sem tudja , de szerintem nagyon sejti ,úgyhogy majd elmesélem neki és biztos bele fog egyezni abba hogy kettesben hagy minket . :D
2015. szept. 22. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!