Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú az osztályba aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú az osztályba aki tetszik és nem tom hogy én is tetszek-e neki?!

Figyelt kérdés

Szóval azt mondja a barátnőm hogy tetszek neki de nem nagyon hiszem el neki.....és ezért kérlek meg hogy segítsetek nekem...

szokott nézni az órákon...meg mosolyog

néha szoktunk hülyülni.......

akkor mindig kedves velem

meg ének órán ugye lesz suliba ilyen ünnepség és néhány lány táncol és köztük van a padtársam is.....amíg ktáncoltak addig oda ült mellém az egyik barátom és az a fiú pedig a barátja mellé aki épp a hátam mögött ül....és akkor a barátnőm mondta hogy nézzük meg kinek nagyobb a tenyere ő mögöttem lévő srácal nézte nekem meg mondta az a fiú hogy mi is rakjuk össze hááát én nem raktam kicsit fura arcot is vágott....azóra végén mondtam neki valamit és azt mondta hogy rázzunk kezet és nem akarta elengedni a kezem.....akkor még volt olyan hogy dobtak nekem valamit és pont melletteman az fiú és szinte megfogtuk egymás kezét ő elmosolyodott.....akkor még olyan is volt hogy annak a fiúnak a barátja elkezdte hangosan mondani a fiúnak a nevét amikor elhaladta mellőttük....próbára tettem hogy bizotos ezért van háát jólgondoltam meg....mindig tőlem kérdezi meg hogy milyen lett pl a rajza ilyesmi meg mutogat nekem mindent..és kérdezget sok mindenről

#fiú #óra #szerelem #iskola #szemezés #tetszés #tinik.tini szerelem #kéz.mosoly
2015. szept. 17. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Jaj, de édes, bár időbe telt kibogozni a mondatokat.

Szerintem tetszel neki, úgyhogy hajrá.

2015. szept. 17. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Biztosan tetszel neki és azért kérdezgeti hogy jó lett e meg ilyesmik mert a te véleményedre kíváncsi,hogy neked tetszen :) hajrá
2015. szept. 17. 19:30
 3/6 anonim válasza:
Biztos, hogy tetszel neki. :) Szukolok nektek<3
2015. szept. 19. 20:48
 4/6 A kérdező kommentje:
De egyszer már elmondtam neki,hogy tetszik de ő azt mondta neki más tetszik..és abban maradtunk hogy barátok leszünk és elfelejtjük ezt az egészet........
2015. szept. 19. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez mikor történt? Mert azóta simán megváltozhattak az érzései. Mióta viseledik így veled?
2015. szept. 19. 22:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Tavaly mondtam el eki és akkor mondta hogy neki más tetszik...és ebben az évben kezdett így viselkedni tavaly is ilyen volt de amikor elmondta nem
2015. szept. 19. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!