Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit erezhet a fiu (? )
Figyelt kérdés
Szoval kezdem az elejen..meg egyutt voltam a baratommal akkor kezdtem vele beszelgetni, egyutt elmentunk a konyv osztasra es hazakisert pedig alig ismertuk egymast egy hete de olyan volt mintha mar elozo eletembe os ismertem vna ot. Beszelgettunk arrol is h van e baratnoje stb o azt mondta h még nem szeretne mert ra er erre. Aztan szakitottunk kozben a baratommal egyebb okok miatt. A fiuval hulyeekedtem skypeon h mennyire szeretjuk egymast azt elemeztem meg eleg gyakran asszonynak hiv meg cicanak. Suliban viszont ha meglat akkor egybol azt mondja h menjek onnan, multkor rakerdeztem h miert es azt mondta h mert terjed a pletyka aztan ezzel le is zarta a temat...neha ugy erzem h baratok vagyunk neha h annal tobb de ezt lehet h csak en erzem igy...szoval az lenne a kerdesem h szerintetek o mit erezhet irantam? Es velemenyt is szeretnek a tortenetrol 14/L2015. szept. 24. 23:22
1/4 anonim válasza:
ez a terjed a pletyka olyan általános sulis :D
ha annyira szeretne sztem nem érdekelné ki mit gondol
19/F
2/4 anonim válasza:
Hát néha szokott ilyen komplexusa lenni a kicsit érettlenebb fiúknak(pl.én is), hogy beléd van esve, és próbálja eltakarni ezt. Én nem ismerem a fiút, de valószínű, hogy egy kicsit esetlenebb, meg önbizalomhiányos, de ezt fogd fel a legpozitívabb értelembe, hiszen ha összejöttök, akkor biztosan jobb lesz vele, mint egy hasonló idős swagpáva gyerekkel, aki ugye egy kicsit el van szállva magától(a neveléséből adódóan). Ha látsz esélyt, esetleg szereted, akkor nyugodtan kezdeményezz nem hinném, hogy visszautasítás lenne belőle. Csak mindezt a lehető leghamarabb, mert szerintem már magávan temeti azt a gondolatot, hogy összejön veled
3/4 hódipamela válasza:
Nem érdemes h fiuval legyél mert a srác nem vállalná fel hogy veled van és letagadná az egészet
4/4 anonim válasza:
Hát, ez a fiú töketlen.
Biztos szeret, csak töketlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!