Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem első látásra?
Figyelt kérdés
Egyszer látam, belle néztrm mélyen a szemébe, és azt mondtam magamban ,,milyen szép fiú". Most csak rá gondolok, és azt várom hogy felhívjon vagy hogy írjon rám. Bele szeretrm elsőlátásra?2015. okt. 18. 01:15
2/7 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. Megláttam és évek óta kitartóan szerelmes vagyok belé. Persze reménytelenül.
3/7 opened paradise válasza:
Hogy írjak,ha nem adtad meg a számod? :O
4/7 anonim válasza:
Eléggé felszínes emberek vagytok, hogy ha valakibe első látásra beleszerettek, hisz nem tudtok róla semmit. Bár én kétlem, hogy ilyen létezne.
5/7 anonim válasza:
Ehj ezek a 16 évesek. Egyébként van párkapcsolat témakör, mi a frász köze van ennek a szexhez (jó igen az lesz belőle később, de akkor ráérsz itt is megkérdezni)?.!
6/7 anonim válasza:
En is ugy gondoltam hogy nincs ez a 'szerelem első latasra' cucc, de mar szerintem is van csakhát szerelemből is többfajta van, ez az,amikor ne tudsz masra gondolni, mindenről o jut eszedbe, es ebből kesobb ha megismered kialakulhat a 'barmitmegtennekerted' szerelem.. Nem vagyok tul tapasztalt de én igy gondolom 😊 es egyebkent az utolso valaszadonak, ez nem a szex témakörbe lett irva, szerintem valamit felreolvastal 😉
7/7 anonim válasza:
"Nem vagyok tul tapasztalt"
Az látszik, nincs ilyen, hogy több fajta szerelem. Én tartom az álláspontomat, hogy elsőre csak nagyon erős vonzalom alakulhat ki, hiszen csak a testét látod semmi mást, belül lehet hogy egyáltalán nem lesz szimpatikus. Bár manapság amilyen felszínes emberek vannak már csak a külsőnek kell klappolnia és az már elég is nekik egy kapcsolathoz. Egyébként szex-be volt csak áthelyezték a moderátorok ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!