Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt hogy már ti tettétek meg az első lépést egy fiú iránt? Vagy mindig a pasira, fiúra vártok?
Sajnos én nem merek kezdeményezni, néha még reagálni sem, de ez betudható a szűziességemnek is, talán később magabiztosabb leszek. Egyre jobb a helyzet, mert két éve, még nem volt rendes önbizalmam sem. Mostanra azonban ez már javult.
Azonban nem egy barátnőm van, akik kezdeményeztek. Az egyiknek megtetszett egy végzős srác, és interneten vette fel először a kapcsolatot. Négy hónapig együtt is voltak. Mostohatesóm úgy szint interneten írt a srácnak, de az ő kapcsolatuk főleg interneten élt, és ebben az esetben a csajszira hárult az első randi, és vallomás megtétele is. A fiú egyébként rendes volt, de kikosarazta. Másik barátnőm pont a napokban vallott szerelmet a legjobb barátjának. Összejöttek:3
Közvetlenül még nem kezdeményeztem, még mindig úgy gondolom, hogy az a pasik dolga (ennyire azért legyenek bátrak). Esetleg olyan jeleket adtam, hogy értse, hogy szimpatikus :)
Ha a fiú kezdeményez, érzem, hogy tényleg én lehetek neki a fontos, mert volt hozzá bátorsága, hogy megkörnyékezett
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!