Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mennyi idő alatt tettétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi idő alatt tettétek túl magatokat az első nagy szerelmeteken?

Figyelt kérdés

Szerelmes voltam egy srácba, életemben először. Nagyon boldogok voltunk, és mindenkinél jobban szerettem, de aztán megromlott a kapcsolatunk és szakítottunk.

Hét hónap telt el, de hiába randizgattam, ismerkedtem azóta, nem tudom elfelejteni őt és úgy érzem, hogy még mindig szeretem.

Vajon el fog ez múlni valaha?

Veletek volt már ilyen? Szívesen olvasnám a sztorijaitokat, tapasztalataitokat, véleményeteket.

Kort és nemet is kérnék, ha lehet. :) 19/L

2015. aug. 2. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem voltunk együtt, csak párszor beszéltünk, öt(!) éve odavagyok érte, és hiába ismerkedek, nem tudom magam túltenni rajta. Most a kényszer miatt (az ország másik végébe költözik), illetve amiatt, hogy már konkrétan elegem van abból, hogy szeretem, érzem, hogy talán kicsit enyhülnek az érzéseim, de például elég meglátnom a nevét facebook-on, és az már egy sírógörcs, hogy én mégiscsak szeretem. De reménykedem, és talán most van egy srác, akivel alakulgat köztünk valami, és úgy érzem, ez segít felejteni. 18L
2015. aug. 2. 19:23
 2/8 A kérdező kommentje:

Dettó ugyanez van velem is a facebookos dolgot illetően. :/

Gyakran álmodom is az illetővel, már kezdem azt hinni, hogy nem vagyok komplett, mert egy szakításnak nem kellene ennyire megviselnie...

De köszi a választ, ment a zöld. :)

2015. aug. 2. 19:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

1 hét alatt..

Mikor összejöttünk 1 hónap volt az egész,mert kiderült,hogy elviselhetetlen...

18F

2015. aug. 2. 19:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Jó neked, hogy olyan gyorsan ment. (:

Mi majdnem két évet voltunk együtt, lehet nekem ezért is nehezebb.

2015. aug. 2. 19:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Félig ismerős :D

Nekünk is egy hónapig tartott, igaz ő hagyott engem el másért, de kb egy hétbe telt nekem is mire túltettem rajta magam :) (holnap lennénk 3 hónaposak :DDD)

18/F

2015. aug. 2. 20:29
 6/8 anonim válasza:
osztálytársam, egy tesiórán jöttünk össze lényegében, 9 hónapig nagyon is jól voltunk, aztán vége lett. ő volt az első és egyetlen, még nem hevertem ki de ha mélyen vagyok csak edzek egy jót és nincs gond. idő kell csak. bár ilyen kis p*cs mint én mit tudhat a szerelemről.. 15/f
2015. aug. 11. 21:32
 7/8 anonim válasza:

8. osztály végén jöttünk össze, gimiben osztálytársak voltunk, 2 évig voltunk együtt.

Szakítás után 3 évvel sem vagyok túl rajta és ha jön egy álom, az után sírós nap következik.

Nem tudom, mikor múlik el

2015. aug. 14. 02:11
 8/8 anonim válasza:
20F nekem az első nagy szerelmi bánatom egy Uruguayi lánnyal volt 2 évig jártunk Angliaban és váratlam okok miatt vissza kellett mennie Uruguayba pedig ő volt életem szerelme...mindig hogyha látok valamit ami peldaul Del Amerikabol van ramjon a sirogorcs
2015. aug. 26. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!