Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő alatt tettétek túl magatokat az első nagy szerelmeteken?
Szerelmes voltam egy srácba, életemben először. Nagyon boldogok voltunk, és mindenkinél jobban szerettem, de aztán megromlott a kapcsolatunk és szakítottunk.
Hét hónap telt el, de hiába randizgattam, ismerkedtem azóta, nem tudom elfelejteni őt és úgy érzem, hogy még mindig szeretem.
Vajon el fog ez múlni valaha?
Veletek volt már ilyen? Szívesen olvasnám a sztorijaitokat, tapasztalataitokat, véleményeteket.
Kort és nemet is kérnék, ha lehet. :) 19/L
Dettó ugyanez van velem is a facebookos dolgot illetően. :/
Gyakran álmodom is az illetővel, már kezdem azt hinni, hogy nem vagyok komplett, mert egy szakításnak nem kellene ennyire megviselnie...
De köszi a választ, ment a zöld. :)
1 hét alatt..
Mikor összejöttünk 1 hónap volt az egész,mert kiderült,hogy elviselhetetlen...
18F
Jó neked, hogy olyan gyorsan ment. (:
Mi majdnem két évet voltunk együtt, lehet nekem ezért is nehezebb.
Félig ismerős :D
Nekünk is egy hónapig tartott, igaz ő hagyott engem el másért, de kb egy hétbe telt nekem is mire túltettem rajta magam :) (holnap lennénk 3 hónaposak :DDD)
18/F
8. osztály végén jöttünk össze, gimiben osztálytársak voltunk, 2 évig voltunk együtt.
Szakítás után 3 évvel sem vagyok túl rajta és ha jön egy álom, az után sírós nap következik.
Nem tudom, mikor múlik el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!