Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen az első szex?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az első szex?

Figyelt kérdés

Pár nap múlva terveztük barátommal,hogy lefekszünk egymással ,már 5 hónapja együtt vagyunk és nekem most lesz az első.

Tippeket tudnátok adni?

Lány kezdeményezzen?

Nektek nagyon fájt?

2015. aug. 2. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Bővebb infó.
2015. aug. 2. 14:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt totál semmit nem érnek a tippek, mert hiába tudod hogyan kell, ha nincs benne tapasztalatod. Az első általában soha sem olyan jó mint amilyenre számítasz, de majd belejöttök.
2015. aug. 2. 15:23
 3/6 anonim válasza:
100%
Mi előre megbeszéltük hogy gumival vedekezunk és együtt is vásároltuk. Mindketten szüzek voltunk. Majdnem egy év együtt töltött idő után történt. Nagyon óvatosan, gyengéden bánt velem, ennek ellenére nagyon fájt az első 2-3 perc, utána már viszonylag jó volt. de nem ő tehetett róla :) a fájdalom ellenére gyönyörű emlék mert figyelmet és szerelmet kaptam. volt gyertya meg minden :) azóta is együtt vagyunk :) sok sikert :)
2015. aug. 3. 16:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

nekem holnap lesz az első

2015. aug. 4. 16:26
 5/6 anonim válasza:
Kedves kérdező! Milyen volt?:)
2015. aug. 6. 23:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Sajnos nem jött össze nagyon izgult és nem állt fel neki,próbáltam lenyugtatni hogy ne izguljon ,de nem ment:(

de majd legközelebb :)

2015. aug. 6. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!