Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/fiúk ti túl tettétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/fiúk ti túl tettétek magatokat az első szerelmeteken?

Figyelt kérdés
Ha igen mennyi idő volt?H alakult?Nem csak arra vagyok kíváncsi h kivel jártatok először hanem h akibe először szerelmes voltál azzal h alakult.Reménytelen volt vagy sikerült vele összejönni? Ha igen hogy? Mi lett a vége?Rossz vagy jó emlék maradt utána?Maximálisan túl tudtál-e rajta lenni vagy nem?Ha igen mennyi idő alatt szóval sztorikat ha lehet.
2011. jún. 26. 17:22
 1/10 anonim ***** válasza:

Na elmesélem. Tetszett egy srác, aki jóval idősebb volt tőlem. Valahogy sikeresen belé bolondultam, kölcsönösen. Összejöttünk, nagyon szerelmesek voltunk, első kapcsolat mindkettőnknek, aztán lett távkapcsolatunk. Fűre fára féltékeny volt, kezdett ellaposodni a kapcsolatunk. Közben megismerkedtem egy másik sráccal, akivel a testi vonzalmak megvoltak. Rájöttem, hogy az akkori párommal nem tudok együtt maradni, mert nem szeretem, visszataszító számomra, hogy féltékeny, és rájöttem hogy mégse tetszik. Több mint egy évig voltunk együtt, majd mikor kiderült, hogy megcsal, szakítottam vele. 4hónap alatt kihevertem, és akivel megismerkedtem, Összejöttünk, most fél éve, hogy együtt vagyunk :)

Teljesen túl tudtam tenni magamat, hiszen sokszor megbántott, megütött, rájöttem nem tisztel úgy mint egy nőt kellene. A jelenlegi párommal pedig fantasztikus a kapcsolatunk :)

2011. jún. 26. 17:31
 2/10 A kérdező kommentje:
megütött!? te jó isten te tisztában vagy vele hogy a tipikus erőszakos nőverős pasik sokszor féltékenykedéssel kezdik?Tehát nem jó ha az ember párja alaptalanul féltékeny mert még ha nem is ez a tipus akkor sincs értelme egy kapcsolatnak amiben nincs bizalom!Jó h otthagytad!
2011. jún. 26. 17:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Én egy nálam 4 és fél évvel idősebb fiúba szerettem bele életemben először. 13 éves voltam, így nyilvánvaló, hogy nem lett belőle semmi :) nagyon hosszú és furcsa sztori, kiábrándultam belőle, mert nem ölelt vissza, mikor utoljára találkoztunk. úgy értem, megöleltem, ő pedig nem ölelt. :) másfél évig voltam szerelmes belé egyébként.
2011. jún. 26. 18:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Csak nagyjából tettem túl magam:S Úgy érzem, hogy nem is azt sajnálom, hogy vége lett, hanem, hogy hogy tudtam valakit annyira félreismerni, az a nagyon rossz érzés, hogy ha valakiben megbízol, ő is benned, aztán egyszer csak valamiért a másik "megutál" és nem szól hozzád, közben azt mondja, hogy "nem, nem nincs veled semmi bajom, nem tettél semmi rosszat" stb. és akkor nem hagy nyugodni a dolgoknak a miértje. Azok a dolgok amiken régen nevettünk most is megnevettet vagy ilyesmi, csak utána eszembe jut, hogy mennyire megbántott, és akkor ettől szomorodok el.
2011. jún. 26. 20:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Nálam az volt a probléma h aki megtetszett pasi nagyon aranyos volt velem először (nem jártunk) aztán fúú én tökre beleszerettem (bár még fiatal voltam nagyon de aztán pofára ejtett azt így ezt 14 évesen elég szar volt átélni.

Aztán lett 1 másik fiú akit nem is szerelemből hanem túl nagy barátságból és kötődésből szerettem de ő vele már évek óta nem találkoztam..de az idő mindent begyógyít..mondják az okosok :/

Most van 10 hónapja barátom éppen veszekszünk, szal remélem h nem fog kidobni..,mert nem tudom h tegyem magam rajta túl, ugye nekem ő az első barátom meg ugye sokan is mondták h elsővel nem lenne szabad ilyen sokáig együtt maradni...,csak ugye sok apróságon összekapunk..blabla..:S de gondolom könnyebb lenne úgy túltenni magam h ha nem lenne fb-n,msnen azt nem várnám mindig h rám írjon :/ Nah meg ha meglátnám egy másik csajjal..(szakítás után) óóóh hát én megrúgdosnám a csajt az biztos..((perpill most is azt várom 2 órája már h írjon már mert én biztos nem fogok neki))

2011. jún. 28. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én több mint egy évig voltam szerelmes egy lányba,szinte reménytelenül,nagyon nehezen viseltem,mert nem tudtam mire számíthatok,de egyszer a tudomásomra hozta nyíltan és érthetően,hogy semmit nem akar tőlem.Én abban a pillanatban végleg lemondtam róla,és utána egy csepp könnyem se csurgott ki miatta.Addig fájt nagyon,amíg bizonytalanságban tartott.
2011. jún. 28. 20:27
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

3 év nem volt elég hozzá, mivel nem volt hajlandó szemtől szembe szakítani, írt egy sms-t. Szerintem sosem fogom feldolgozni, hiszen még imádom mindig.

Lehet lehurrogni :/

2011. jún. 28. 20:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem tettem magam túl rajta. Még mindig rajta fekszek.

Viccet félretéve, k*rva sz*r egy ideig, nekem 2 év volt míg elfelejtettem, a recept a következő: 4 feles vodka + jó zene + 4 feles vodka + jó csajok + 4 feles vodka + szabad a vadászat. Javasolt mennyiség: hetente minimum egyszer, de ez változó egyéni igények szerint. Az egyéjszakás kalandok majd segítenek. Meg ha tahó módra viselkedsz azokkal, akiknek bejössz, az főleg. Törj össze néhány szívet, a Tiédet is összetörték, hisz tudod, édes a bosszú:)

2011. jún. 28. 23:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Utcsó válaszoló, ez durva xD
2011. jún. 29. 01:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Aha, teljesen túl tettem magam rajta, de ez az ex-em érdeme is :). Most nincs kedvem elmondani de amúgy egy ritka kedves lány volt, később kiderült. De egy szakítás sose jön jól -.-
2011. jún. 29. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!