Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 36 éves pasi miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 36 éves pasi miért nem talál olyan nőt akinek nem az az első kérdése, hogy kinél bankolsz?

Figyelt kérdés
De télleg:)
2011. nov. 20. 12:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
ÉN tele vagyok pénzzel, még sincs barátnőm. Erre varrjál gombot.
2011. nov. 20. 12:47
 2/18 anonim ***** válasza:
46%
mert legyen pénze és helyes is legyen. Ha valamelyik hiányzik akkor a csajok rá se néznek.
2011. nov. 20. 12:49
 3/18 anonim ***** válasza:
Legyen mihez mérniük a rossz vagy túl jónak tűnő tulajdonságait.
2011. nov. 20. 12:51
 4/18 anonim ***** válasza:
Vedd ugy, mint egy jo szuro, kiszurni a selejtet.
2011. nov. 20. 12:54
 5/18 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nem jó helyen keresi az az egyszeri 36 éves pasi a nőt? de télleg :)
2011. nov. 20. 12:55
 6/18 anonim ***** válasza:

Egyebkent meg egy normalis nonek nem az lesz a lenyeg, hogy a pasi tele legyen penzzel, ugy nezzen ki, mint Johnny Depp, legyen 30 centis farka.

Ahogy olvasgatom itt a kerdeseket, ugy tunik, hogy a pasik nagyon feluletesen azt hiszik, hogy ez a harom dolog ami fontos egy nonek.

Mi van az intteligenciaval? Magyarorszagon hianycikk sajnos. Mi van a humorerzekkel? Hianycikk. A meleg szivvel? Az empatiaval? Ez mind hianyzik a pasikbol.

2011. nov. 20. 12:58
 7/18 anonim ***** válasza:
Mert a nők sajnos pénztárca alapján választanak maguknak párt, már ha találnak egyáltalán gazadag pasit, a tesóm is 36 éves van 2 kocsija, az egyik ilyen ócskább, másik meg audi a6-os és először a bénább kocsijával ment a csajhoz, de a csaj ki is dobta , közölte vele, h többet ne menjen hozzá, és mikor testvéremet meglátta hogy egy jobb elegánsabb kocsival van, akkor odasompolygott hozzá, szólt volna már hozzá, Tesóm kinevette :D :) A tesóm egyik haverja azt mondta neki egyszer, hogy normális lányt a könyvtárban meg a templomban lehet találni..... és mennyire igaza van :)
2011. nov. 20. 13:08
 8/18 A kérdező kommentje:

Mi van az intteligenciaval? Magyarorszagon hianycikk sajnos.

Mi van a humorerzekkel? Hianycikk.

A meleg szivvel?

Az empatiaval? Ez mind hianyzik a pasikbol.

Nem kétté hanem két L:)Bár lehet,hogy Én vagyok a faragatlan, és nem humorként fogtam a dolgot,de mivel értem a válaszod mondanivalóját, tiszta szívből megköszönöm azt!

KÖSZÖNÖM:)))

2011. nov. 20. 13:11
 9/18 anonim ***** válasza:

és kérdés az a 36éves pasi kit akar meghódítani?

a 'gazdag bíró lányát'? vagy a '1kosárkötő lányát'?

[link]

2011. nov. 20. 13:13
 10/18 anonim ***** válasza:
Kedves 12:58, intelligens vagyok, továbbá művelt, az emberek kedvesnek és udvariasnak tartanak, viszonylag jóképű is vagyok, viszont nem vagyok 110 kilós 190 cm magas kigyúrt állat, és nincsen bunkó megalomán szövegem. Mondanom sem kell, nem kellek a kutyának sem. Innentől fogva engem ne etessetek a nekünk a belső értékek számítanak, legyen kedves humoros (apropó humoros is vagyok, kár, hogy az emberek nagy része olyan sötét, hogy nem érti az iróniát és szarkazmust), udvarias, intelligens dumával, mert egy hatalmas HAZUGSÁG! Nektek nőknek a külsőségek kb. tízszer annyira számítanak, mint nekünk férfiaknak, pénz, izom, "magabiztosság"=a nőn kívül mindenki mással tapló, társadalmi rang, nektek ezek kellenek.
2011. nov. 20. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!