Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyen az álombéli első szexetek?
Figyelt kérdés
2015. szept. 22. 21:41
1/4 Secret184 válasza:
Nekem olyan, ahol egyszerre adok és kapok is. :) Szeretném bebarangolni a lány testének szinte minden négyzetcentijét, és olyan élményben részesíteni, ami nem csak nekem marad emlékezetes, hanem neki is (mivel még várok az első alkalomra elég hiteles vagyok). Rengeteg csók, rengeteg érintés, rengeteg szenvedély.. :) És inkább gyengéd mint vad, bár ki tudja. A szenvedélyben ott van a gyengédség és a vadság ígérete is. A kettő ellentétes, valahogy mégis közel vannak egymáshoz. :P
2/4 anonim válasza:
Szűz lánnyal aki álmaim szerelme , de ilyen sose jön össze
3/4 anonim válasza:
Az első 100 orgazmusomból 50 szerintem álmomban volt!15-20év körül, között!
De még 30 évesen is elélveztem éjjel, ha nem szexeltem ki magam!
4/4 anonim válasza:
Hogy csak úgy letámad elkezd nyalogatni lez*p. Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!