Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet attól még jó a szex?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet attól még jó a szex? Többi lent

Figyelt kérdés
szóval van egy fiú akit nagyon rég óta ismerek és nagyon régóta kívánom őt minden formába most újra egy körökben mozgunk és szeretném ha össze jönne végre, de még nem is smároltunk semmi de úgy érzem kapható lenne rá ahogy viselkedik :)ő még szűz én már nem am 17/L nagyon szeretnék vele lefeküdni de többet is szeretnék tőle mennyi esély van rá hogy is akarni fogja?

2015. szept. 20. 16:45
 1/2 RRR ***** válasza:

persze

majd jól megtanítasz neki mindent

és sokszor ismételtess:DDD

2015. szept. 20. 16:47
 2/2 A kérdező kommentje:
én sem vagyok túl tapasztalt nem csináltam még sokszor és nem is volt túl jó de mivel ő nagyon izgat azt hiszem vele élvezném is legalábbis azt remélem :) de hogy közeledjek felé h végre legalább az első csók meglegyen?? neki kéne kezdeményezni de nem is értem ölelget megfogja a kezem ezek nem jelek? én nem ölelgetek olyan pasit akik nem kedvelek meg nem fogom meg a kezét úgy :)
2015. szept. 20. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!