Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tart attól, hogy olyanba szeret bele/lesz kapcsolata, akivel mint később kiderült nem azonosak a szexuális igényei?
Sokszor hallottam már, hogy párkapcsolatban élők mondják hogy a párja kevesebbszer igényli a szexet. Nekem nincs tapasztalatom pasik terén,semennyi. Mégis hogyan lehetne kideriteni ezt,ha nem olyan vagyok aki az elején az ágyába dobná magát? (csak majd ha komolyabb lesz a dolog)
Vagy ezt igy már nem lehet és hülyeség az egész? 18/L
Én az ilyesmit ismerkedéskor tisztázom... kinek mik a vágyai, igényei... és mindezt az előtt, hogy érzelmek alakulnának ki. Azt is leszögezem, hogy nem csak szexre megyek, de fontos kérdés. Ha emiatt elriad, jobb is. Ha eltér pl a libidónk drasztikusan, stb... bele sem megyek a kapcsolatba, akkor sem ha minden más stimmelne, mert sajnos így csak szenvednénk egymással.
Na most egy szűz lány esetében... csak tippelni lehet. Pl napi hány maszti van neki, milyen gyakran kívánja és mik izgatják fel... de lehet róla beszélni.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!