Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem az exemet, hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem az exemet, hogyan kaphatnám vissza?

Figyelt kérdés

Igazából arra lennék kíváncsi, hogy akinek már sikerült a volt barátjával/barátnőjével újrakezdeni, hogyan csinálta.

Nos, 17 éves lány vagyok, a fiú szintén ennyi. Mielőtt összejöttünk, 2 évig szerelmes voltam belé. Nagyon örültem, mikor elkezdtünk járni, minden szép és jó volt, a kapcsolatot is ő kezdeményezte, állítólag nagyon szeretett és én is őt. Két hónapig voltunk együtt. Sajnos bizonyos okok miatt, amit ő nem kérdezett soha, és ezért nem is lényeges, szakítanom kellett vele. Ez már fél éve történt. Most barátok vagyunk, vagy valami olyasmi. Az iskolában majdnem minden nap látom, beszélgetni is szoktunk. Próbálok neki jeleket küldeni, és néha úgy érzem, talán lenne esélye a dolognak. Viszont annyira olyan fiúnak ismertem meg, aki, nem tudom hogy mondjam.. ha egyszer elmondok neki valamit, azt megérti. Félek, hogy talán soha többet nem lesz velem..kezdeményezni én sosem mertem, és mivel őt ennyire szeretem, nála még jobban félek attól, hogy elrontok mindent, és egyáltalán nem merek.

Kérlek titeket, ne írjatok olyanokat, hogy nem kellett volna vele szakítani, én is tudom, nem az ilyen válaszok érdekelnek. Tudom, minél több idő telik el, annál nehezebb visszakapni, de én komolyan gondolom. Ha ennyi ideig nem múlt el, azt hiszem, akkor nem is fog valami hamar, szóval tényleg bármit megtennék, hogy visszakapjam őt. Nagyon örülnék, ha tudna valaki segíteni.:)

2015. okt. 16. 20:27
 1/2 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy első kapcsolat mindkettőnknek. Régebben elég sokat voltunk együtt egy ilyen baráti körben esténként Pesten, szórakozóhelyeken vagy máshol. Talán ha elhívnám őt és a többieket is párszor, lehetne valami? Nem tudom már, mit csináljak.
2015. okt. 16. 20:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Felesleges ilyen "jeleket" adni neki. A végén azt hiszi, hogy szórakozol vele és megutál. Muszály lesz kezdeményezned ha vissza akarod kapni. Egyszer már megmondtad neki, hogy nem akarsz tőle többet, mint barátság és ezt tudomásul is vette, ezért nem fog kezdeményezni. Suli után hívd félre és mondd meg neki, hogy hiba volt szakítanod, még mindig szereted és újra a barátnője akarsz lenni. Ha nem teszed ezt meg, akkor buktad a fiút és minél előbb tedd ezt meg, nehogy kialakuljon neki valami egy másik lánnyal.
2015. okt. 16. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!