Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, én nagyon szeretem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, én nagyon szeretem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel csak barátok voltunk és szeptember óta viszont nagyon közel kerültünk egymáshoz és nekem ő lett a legjobb barátom/lelkitársam viszont ő nem rég szerelmet vallott nekem és azóta teljesen összezavart. Nem tudom hogy én is szerelmes vagyok-e belé de vágyom utána, de közben valahogy megsem érzem szerelemnek és nem tudom mit tegyek. Valami ötlet ilyenkor? Én 14 vagyok

2015. okt. 11. 09:27
 1/3 anonim ***** válasza:
47%

Két lehetőséged van:

1. elutasítod, aztán a feszültség miatt szétmegy a barátságotok, mert égni fog a feje, hogy ő kiadta magát, és te nem viszonzod

2. adsz egy esélyt az érzésnek, és meglátjátok mi lesz belőle, hiszen neked is nagyon fontos ez a fiú. Ennek két útja lehet: a.) viszonzod és boldogok lesztek míg tart

b.) mégsem szerelem részedről, megpróbáljátok és nem működik.

Akkor még mindig ott leszel, ahol az 1-es pontban voltál, de legalább adtál egy esélyt a dolognak.

Én a helyedben nem pocsékolnék el egy ilyen lehetőséget. Iszonyú ritka, hogy egy nő lelki társának tekint egy férfit, (és most engedd meg, hogy ne gyereknek tekintselek ezen a ponton már). Érdemes megtapasztalni milyen a teljes elfogadás egy kapcsolatban. Érdemes az első, bizonytalan közeledési lépéseket olyan ember karjában megélni, aki nem fog kihasználni, nem fog megsérteni, aki elnézi a bakikat, mert nagyon szeret. Együtt tanulni, lelki biztonságban nagyon fontos dolog. Ne félj tőle! N32

2015. okt. 11. 09:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha van egy kis időd nézd meg az Ahol a szivárvány véget ér c. filmet. Elgondolkodtató. ( [link] )
2015. okt. 11. 09:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat szerintem adok egy esélyt a dolognak hátha
2015. okt. 11. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!