Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, én nagyon szeretem?
Két lehetőséged van:
1. elutasítod, aztán a feszültség miatt szétmegy a barátságotok, mert égni fog a feje, hogy ő kiadta magát, és te nem viszonzod
2. adsz egy esélyt az érzésnek, és meglátjátok mi lesz belőle, hiszen neked is nagyon fontos ez a fiú. Ennek két útja lehet: a.) viszonzod és boldogok lesztek míg tart
b.) mégsem szerelem részedről, megpróbáljátok és nem működik.
Akkor még mindig ott leszel, ahol az 1-es pontban voltál, de legalább adtál egy esélyt a dolognak.
Én a helyedben nem pocsékolnék el egy ilyen lehetőséget. Iszonyú ritka, hogy egy nő lelki társának tekint egy férfit, (és most engedd meg, hogy ne gyereknek tekintselek ezen a ponton már). Érdemes megtapasztalni milyen a teljes elfogadás egy kapcsolatban. Érdemes az első, bizonytalan közeledési lépéseket olyan ember karjában megélni, aki nem fog kihasználni, nem fog megsérteni, aki elnézi a bakikat, mert nagyon szeret. Együtt tanulni, lelki biztonságban nagyon fontos dolog. Ne félj tőle! N32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!