Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit tennétek? Fiúk! Ti mit reagálnátok?
Tavaly együtt voltunk másfél hónapig egy sráccal. Tudom, nem sok idő, de nagyon belé szerettem! Volt már azóta egy kapcsolatom, de max 3 hét volt, mert nem szerettem.Azt hittem, hogy könnyebben elfelejtem az előzőt. Lassan 1 év telt el és kb 2 havonta megtalált 2-3 órás beszélgetésekre, de mindig feljött a szex, hogy velem volt a legjobb. Kb egy hete újra megtalált, de több napig beszélgettünk és nem csak a szex, sőt, konkrétan nem is az, csak a vonzalom jött föl és találkozni akar, de nem is nézte már meg 2 napja a válaszom. Mit tegyek? Várjak? Hagyjam? Próbálkozzak? Segítsetek!
17L
Szerintem semmiképp ne add fel, próbálkozz :) Lehet, hogy ő is szeret még. Nekem is volt olyan, hogy szakítottunk, aztán pár hónap után rájöttem, hogy még mindig szeretem.. :)
18/f
Ejjjnye, már másfél hónapon belül megdugattad magad......(Y)
Ne várj rá. És ami fontosabb, inkább ne is mesélj erről senkinek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!