Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mit reagálnátok?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit reagálnátok? Szerintetek jó lesz így?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki tetszik nekem. El szeretném hívni randizni, ha egy mód van rá akkor személyesen. Sajnos nincsen meg semmilyen elérhetősége, csak facebookon vagyunk ismerősök. Viszont tudom, hogy hol lakik. Szerintetek gáz lenne egyik nap, semmi különösebb előjel nélkül becsengetni hozzájuk és elhívni egy sétára?

Már rég óta ismerem, de most kezdtem el vele beszélgetni igazán. Egy a baráti társaságunk. Ő 16, én 18 éves vagyok.

2015. júl. 28. 12:54
 1/6 anonim válasza:
Nos,ha ezt megteszed bármi kisülhet belőle. Lehet,hogy ezt nagyon romantikusnak találja,és minden jol sul el,viszont az is lehet hogy eppenseggel otthon sincs,vagy az apja nyit ajtot vagy mittudomen. Szoval eleg kockazatos
2015. júl. 28. 12:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Neeee :DDDD Szerintem ez kicsit fura lenne :DD

OLELES

2015. júl. 28. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha egy a baráti társaságotok, akkor valaki csak tudja a telefonszámát, nem? Szerintem ha facebookon ennyire nem akarod, akkor inkább hívd fel, mert lehet, hogy annak nem örülne, ha csak úgy betoppansz hozzá.
2015. júl. 28. 13:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez nem jutott eszembe, de gáz! Persze, hát megtudom szerezni a telefonszámát! Köszi! :) Felhívom.
2015. júl. 28. 13:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Felhívtam. Sétáltunk. Nagyon jól éreztem magam! Már megbeszéltük a következő találkozót.
2015. júl. 28. 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Na tök jó! Csak így tovább ;)
2015. júl. 28. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!