Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit reagálnátok?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit reagálnátok? Szerintetek, ha így csinálom jó lesz?

Figyelt kérdés
Nyári tanfolyamra járok. Az egyik osztálytársam és a számomra ismeretlen barátnője is oda jár. Annyira ismeretlen, hogy még a nevét sem tudom. Mivel kérdésem volt az osztálytársamhoz odamentem hozzájuk, beszélgettem az osztálytársammal, neki csak köszöntem. Megtetszett az ismeretlen hölgyemény, beszélgetnék vele egyet szívesen, szerintetek odamehetek csak úgy és félrehívhatom, hogy elhívjam sétálni vagy elhívhatom az osztálytársam előtt is? Nem az a beképzelt liba típus, szóval biztos, hogy nem röhögne ki. (17 éves vagyok)

2015. júl. 8. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Hívd el, mást nem tudsz tenni.
2015. júl. 8. 19:11
 2/3 anonim ***** válasza:

csak menj oda hozzá és hívd el és beszélgess vele ;)

sok sikert:D

2015. júl. 8. 23:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem,hívd el hogy sétáljatok egyet,és közben akkor tudtuk beszélgetni.:)

Sok sikert!:)

15/L

2015. júl. 9. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!